BeamTech T6 Cree XM-LT6
Hm, nie bardzo rozumiem co to ma być i jak ma działać... Jak testy?
Widzę światełko w tunelu...coraz mocniejsze...
Rowerowy zestaw kombinowany DIY czyli światła długie i krótkie z przełącznikiem na kierownicy
Rowerowy zestaw kombinowany DIY czyli światła długie i krótkie z przełącznikiem na kierownicy
Chciałem z tego zrobić reflektor. Dziś wyszedłem zobaczyć jak to działa i nie działa dobrze. Boków nie doświetla wcale. Wniosek - nie da się zrobić reflektora po taniości jak chciałem. Uświadomiłem sobie pewien minus tej latarki, bardzo głęboko osadzona dioda. Zaczynam rozważać ściągnięcie Brinyte XML-900 CREE XML-T6 5-Mode 6700K 900LM White LED Flashlight (2*18650). Ma OP reflektor i wydaje się, że nie tak głęboko osadzoną diodę. Cóż... ciężkie życie ekeperymentatora ;P
Widziałeś jaką ta latarka ma syfną wiązkę?
Do tego jest monstrualnie wielka jak na latarkę rowerową. Chyba bardziej sensownym rozwiązaniem jest wożenie dodatkowych akumulatorków zamiast powiększać latarkę - wymiana to max 30 sekund i raz na godzinę można tyle poświęcić na tą operację.
Nie lepiej trochę dołożyć i mieć dopracowany ideał od Grega? Dorzucasz przesłonę i każdego dnia będziesz tylko czekał aż się ściemni Ja właśnie czekam na swoją, wprawdzie nie do roweru ale jako działkowy miotacz
Do tego jest monstrualnie wielka jak na latarkę rowerową. Chyba bardziej sensownym rozwiązaniem jest wożenie dodatkowych akumulatorków zamiast powiększać latarkę - wymiana to max 30 sekund i raz na godzinę można tyle poświęcić na tą operację.
Nie lepiej trochę dołożyć i mieć dopracowany ideał od Grega? Dorzucasz przesłonę i każdego dnia będziesz tylko czekał aż się ściemni Ja właśnie czekam na swoją, wprawdzie nie do roweru ale jako działkowy miotacz
Widzę światełko w tunelu...coraz mocniejsze...