Proszę o pomoc w wyborze latarki
naprawdę weź tego LedLensera P7
a jeśli już chcesz jednak mocno tańszą latarkę to weź Romisena (RC-29 / RC-C8/ RC-39) nie wiem jak Tank007 TK-737
gdybym nie miał już LLP7 to kupiłbym go na 100%
a jeśli już chcesz jednak mocno tańszą latarkę to weź Romisena (RC-29 / RC-C8/ RC-39) nie wiem jak Tank007 TK-737
gdybym nie miał już LLP7 to kupiłbym go na 100%
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
XiJaro, dobrze prawi.
Z Ledlensera będziesz zadowolony i będzie Ci służył długo i dobrze.
A jeśli jest dla Ciebie za drogi to weź Romisena.
Poza tym polecam lekturę
Z Ledlensera będziesz zadowolony i będzie Ci służył długo i dobrze.
A jeśli jest dla Ciebie za drogi to weź Romisena.
Poza tym polecam lekturę
Jak przewyższa twój budżet to moze napisz do sprzedawcy zawsze można negocjować, a naprawdę ta latarka cię zaskoczy
część z nas kupuje tańsze modele z myślą o wzmocnieniu, ledlenser jest wart każdej złotówki które chce Pikom, w zestawie masz także dobrej jakości etui, tak wiec szkoda żebyś zmarnował te 60-80 zł na wynalazki z allegro bo ich cena nabywcza pewnie była ok 15-20zl to już lepiej z DX zamówić możesz także napisać do milhunt może ci da jakąś promocje na Romisena
część z nas kupuje tańsze modele z myślą o wzmocnieniu, ledlenser jest wart każdej złotówki które chce Pikom, w zestawie masz także dobrej jakości etui, tak wiec szkoda żebyś zmarnował te 60-80 zł na wynalazki z allegro bo ich cena nabywcza pewnie była ok 15-20zl to już lepiej z DX zamówić możesz także napisać do milhunt może ci da jakąś promocje na Romisena
Ostatnio zmieniony wtorek 22 mar 2011, 16:02 przez Nightmare, łącznie zmieniany 2 razy.
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
A zna ktoś model latarki led lenser T5 (ma tryby?) i M5 (M5 z tego co wyczytałem ma 3 tryby Hi-100%, lo-15% i strobo)? Bo szukam informacji i nie widzę tam żadnej różnicy pomiędzy T5 i P5.
I jeszcze jedno Luigi na pierwszej stronie napisał że P5 powinna mieć dłuższy czas pracy nic P7? Jak to wygląda w rzeczywistości?
Może i naciągnął bym trochę budżet i kupił P7 ale chodzi mi o małe gabaryty (możliwość schowania do kieszeni), jednak czytając opinie to te 4XAAA już zmieniają trochę wielkość latarki.
I jeszcze jedno Luigi na pierwszej stronie napisał że P5 powinna mieć dłuższy czas pracy nic P7? Jak to wygląda w rzeczywistości?
Może i naciągnął bym trochę budżet i kupił P7 ale chodzi mi o małe gabaryty (możliwość schowania do kieszeni), jednak czytając opinie to te 4XAAA już zmieniają trochę wielkość latarki.
Ostatnio zmieniony środa 23 mar 2011, 16:20 przez Przemek82, łącznie zmieniany 1 raz.
wszystko masz opisane na : http://www.zweibrueder.com/ENG/produkte ... h_per_line
a co do różnic w seriach pewnie drobne różnice w budowie bo to bliźniacze modele
a co do różnic w seriach pewnie drobne różnice w budowie bo to bliźniacze modele