Jaka latarka?
Od razu napiszę że Quark oraz latareczka olight, bardzo fajnie się prezentują, przepraszam za błędy PIKOM, szybko piszę itd, będę zwracał bardziej uwagę, mam jeszcze pytanie, nie wiem czy mogę pisać tutaj że czegoś poszukuję? chodzi o część do latarki.
[ Dodano: 16 Luty 2011, 22:40 ]
Tyle tych latareczek jest fajnych teraz nie wiem co wybrać - dziękuję za linki ,Trochę poczytam, jutro jak mi się uda z powrotem tutaj trafić to się odezwę. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
[ Dodano: 16 Luty 2011, 22:40 ]
Tyle tych latareczek jest fajnych teraz nie wiem co wybrać - dziękuję za linki ,Trochę poczytam, jutro jak mi się uda z powrotem tutaj trafić to się odezwę. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony środa 16 lut 2011, 23:15 przez tad12, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowe poszukiwania - nowy wątek. Byle dalej w odpowiednim dziale. Jesli wiesz co kupić to zadaj pytanie tu: http://www.swiatelka.pl/viewforum.php?f=37
ale najpierw przeczytaj koniecznie ten wątek: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=45 i zastosuj się do zasad.
ale najpierw przeczytaj koniecznie ten wątek: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=45 i zastosuj się do zasad.
Pozdr.
Pikom
Pikom
Witam
Teraz dopiero czytam zaległości....
Z tego co czytam, to widzę, że nie za bardzo wiesz co wybrać, a w takim wypadku zawsze polecam organoleptyczne sprawdzenie.
Jest nas kilku z Poznania i okolic, popatrz na mapę jak daleko masz do Gądek. Mam kilka latarek na stanie, więc możesz sobie zobaczyć jak co świeci w naturze. Ludzie nie mający styczności z "naszymi" latarkami, często są w małym szoku.
A do prac okołodomowych, bardzo przydatna jest czołówka.
Pozdrawiam
PS: A za błędy to będę piętnował
Teraz dopiero czytam zaległości....
Z tego co czytam, to widzę, że nie za bardzo wiesz co wybrać, a w takim wypadku zawsze polecam organoleptyczne sprawdzenie.
Jest nas kilku z Poznania i okolic, popatrz na mapę jak daleko masz do Gądek. Mam kilka latarek na stanie, więc możesz sobie zobaczyć jak co świeci w naturze. Ludzie nie mający styczności z "naszymi" latarkami, często są w małym szoku.
A do prac okołodomowych, bardzo przydatna jest czołówka.
Pozdrawiam
PS: A za błędy to będę piętnował
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Dobrze, że kolega ma szansę sprawdzić sam jak to świeci... A z pewnej ostrożności w sumie zalecam na początek raczej zasilanie na AA jako "bezpieczniejsze" dla "cywila" Na to co tygryski lubią najbardziej, czyli litowo-jonowe różnej wielkości jeszcze przyjdzie czas. Przecież nie ma szans, by na jednej latarce się skończyłoPyra pisze: Z tego co czytam, to widzę, że nie za bardzo wiesz co wybrać, a w takim wypadku zawsze polecam organoleptyczne sprawdzenie.
Pozdr.
Pikom
Pikom
Witam wszystkich, wiadomo że na 1 sztuce się nie skończy,mam już upatrzone 2 następne,2 SUREFIRE, ale widziałem 1 JETBEAM ,identyczna jak SF,lecz chyba na inną diodę.Latarka JET to model M1xm,a SF to M2 CENTURION z serii Millenium,latarka podobna do JET`a SF to model M3T-CB . Nie wiem która lepsza ale wizualnie to JET,ale temat i tak musi czekać do wakacji Ja spadam do szkoły do usłyszenia
[ Dodano: 17 Luty 2011, 12:46 ]
WITAM, DZIĘKUJĘ KOLEDZE PYRZE ZA ZAPROSZENIE NA POKAZ - NIE DAWNO CODZIENNIE PRZEJEŻDŻAŁEM PRZEZ GĄDKI,TERAZ RZADKO.ALE JAK POPRAWI SIĘ POGODA,CZEMU NIE SAM JESTEM CIEKAW
[ Dodano: 17 Luty 2011, 12:46 ]
WITAM, DZIĘKUJĘ KOLEDZE PYRZE ZA ZAPROSZENIE NA POKAZ - NIE DAWNO CODZIENNIE PRZEJEŻDŻAŁEM PRZEZ GĄDKI,TERAZ RZADKO.ALE JAK POPRAWI SIĘ POGODA,CZEMU NIE SAM JESTEM CIEKAW