Fenix TK35 czy EagleTac M3C4 XM-L

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Anusiak1

Post autor: Anusiak1 »

phantom pisze:
Anusiak1 pisze:Może nie poważne pytanie, ale Fenix jakiej jest produkcji?
i gdzie najtaniej go kupić?
Obie rozpatrywane latarki są produkcji chińskiej. Zakup zza granicy wchodzi w grę czy tylko krajowe sklepy?
No właśnie nie wiem dlaczego myślałem że Fenix to z USA :)
Jeśli chodzi o zakup to może być nawet z Hongkongu, jest mi to obojętne, tyko oczywiście zależy mi na sprawdzonych i pewnych sprzedawcach dz.
Luigi

Post autor: Luigi »

W Polsce Fenixa TK35 można kupić w kolba.pl za 420 zł., dają nawet zniżkę dla użytkowników forum :)
Niestety już się wszystkie sprzedały a następna dostawa będzie za ok. miesiąc - tak mi napisali bo pytałem, kiedy będą.
Anusiak1

Luigi pisze:W Polsce Fenixa TK35 można kupić w kolba.pl za 420 zł., dają nawet zniżkę dla użytkowników forum :)
Niestety już się wszystkie sprzedały a następna dostawa będzie za ok. miesiąc - tak mi napisali bo pytałem, kiedy będą.
Pisałem z pracownikiem 4Sevens.pl i zaoferowali mi za 400pln. jeśli zdecyduję się do dziś, ponieważ nie mają jej w oficjalnej ofercie, ale od 15,03 już będzie w cenie 420pln. czyli jak wszędzie :) zmowa cenowa czy jak?
Awatar użytkownika
phantom

Post autor: phantom »

hkequipment.net posiada TK35 z dwoma aku i ładowarką za 117$ z wysyłką.
Luigi

Post autor: Luigi »

A może Sunwayman M40C? Fajna lampka tylko nie wiem, czy warto czekać na wersję z xm-l, czy lepiej brać jedną z wymienionych w temacie.
Anusiak1

Ja zdecydowałem się na TK35 tylko nie mogę zdecydować się czy kupić ją w Polsce czy w Chinach :?: a jeśli chodzi o ładowarkę i akusy to pewnie zamówię na DX
phantom kiedy ostatnio kupowałeś coś z hkequipment.net powyżej 100 USD ? i czy podają jakieś dane aby było można śledzić przesyłkę?
I co myślicie o tej ofercie a dokładnie chodzi mi w niej o ładowarkę i akusy(czy są dobre) bo może sie skuszę na taki pakiet :lol:
Awatar użytkownika
phantom

Post autor: phantom »

Kilka miesięcy temu kupowałem Sunwaymana M40A, podają numer do śledzenia.
Anusiak1

phantom pisze:Kilka miesięcy temu kupowałem Sunwaymana M40A, podają numer do śledzenia.
Napisz mi jeszcze czy kupowałeś z eBay czy bezpośrednio z ich strony
ODPOWIEDZ