greg , mylisz się i to mocno Zależy jaka amunicja , szare ciężkie kulki potrafią zrobić niezłe spustoszenie .
Pamiętam tylko jak kiedyś pociągnąłem przypadkowo w mosiężny talerz ozdobny , blacha koło 1mm - zostało spore wgłębienie po kulce ,żółte i niebieskie są słabsze ale też boli z nich .
Szkło w latarce po takich strzale by się rozsypało w mak , dioda podejrzewam że też by nie została cała . Plastik też nic nie da , najbezpieczniej do ASG byłoby zastosować szybkę z poliwęglanu lub plastiku ABS.
Wymiana szybki w latarce.
-
ja miałem dość grubą hartowana i niestety poszła się ...
to co szklane czy plastikowe bo jutro trza zamawiać
ps. nie widziałem, że waga kulki zależny od koloru
są o wadze 0,2g, 0,23g, 0,25g, 0,28g i kolorystyka raczej bez znaczenia
to co szklane czy plastikowe bo jutro trza zamawiać
ps. nie widziałem, że waga kulki zależny od koloru
są o wadze 0,2g, 0,23g, 0,25g, 0,28g i kolorystyka raczej bez znaczenia
NiteCore PD20 | NiteCore CR2 | EagleTac T100C2 MKII | Tikka XP z XPG | Tikka XP | Quark MiNi AA Titanium XP-G R5
.:Marcin:. jak ja bawiłem się w ASG (jakieś 6-7 lat temu) to kulki miały kolorystykę w zależności od ciężkości .
Teraz nie wiem bo kulek nie kupowałem , pistolet i akcesoria gdzieś leżą , ja bym brał do ASG plastik i kup trochę na zapas gdybyś miał zamiar ekstremalnie wykorzystać swoją latarkę
Teraz nie wiem bo kulek nie kupowałem , pistolet i akcesoria gdzieś leżą , ja bym brał do ASG plastik i kup trochę na zapas gdybyś miał zamiar ekstremalnie wykorzystać swoją latarkę
elektroda.pl