Bo pierścienie są na TOPie.
Wiele osób zastanawiało sie jak "pierścienie" mają sie do wodoszczelności i trwałości latarek. Test mały przeprowadzony w warunkach jak na zdjęciach. Czas 7h pływania i zamarzania temp -12/-14'C. Mozna sprawdzić w exifach godziny Pierwsze foto zrobiłem nie od razu po zamoczeniu latarki ;P
Po pewnym czasie ....
Kropli wody w środku nie stwierdziłem mimo odmrażania wrzątkiem wiec warunki extremalne.
Po pewnym czasie ....
Kropli wody w środku nie stwierdziłem mimo odmrażania wrzątkiem wiec warunki extremalne.
Mam pytanie dotyczące modelu RRT 1. Na stronie sklepowej w opisie podane jest, cytuję"Skuteczny zasięg światła ponad 300-400 metrów"(Na Alegro ktoś dobił nawet do 500 ) Co znaczy "skuteczny zasięg"? Do czego skuteczny? Do czytania gazety czy zauważenia lokomotywy?
Raptory są bardzo miłe dla oka, ale cena jest dosyć wyśrubowana. Stąd te pytanie o skuteczność.
Lennin, dzięki za fajny opis.
Raptory są bardzo miłe dla oka, ale cena jest dosyć wyśrubowana. Stąd te pytanie o skuteczność.
Lennin, dzięki za fajny opis.
Pozdrawiam
P_iter
P_iter
P_iter, skuteczny czyli taki na jaki jest w stanie dotrzec swiatlo z latarki. Jest to liczone do wartosci >0.25lux. Ma to przelozenie na rzeczywistosc, szczegolnie na mniejszych dystansach. Zasieg uzyteczny jest mniejszy, jednak nie da rady go dokladnie okreslic bo jest to bardzo subiektywna sprawa.
Generalnie z raptora1 lokomotywe z 200metrow zobaczysz.
Generalnie z raptora1 lokomotywe z 200metrow zobaczysz.
P_iter,
W opisie masz że jesteś z Warszawki możesz więc umówić się z P. Maciejem z Jet-Pol jako potencjalny kupiec ewentualnie możesz podjechać do mnie 50 kil. do Nasielska. mam trzy modele Raportów 0,1,2 oraz m1x zobaczysz pomacasz i zamówisz jak już zobaczysz:) w to możesz wierzyć wiem to po sobie....
W opisie masz że jesteś z Warszawki możesz więc umówić się z P. Maciejem z Jet-Pol jako potencjalny kupiec ewentualnie możesz podjechać do mnie 50 kil. do Nasielska. mam trzy modele Raportów 0,1,2 oraz m1x zobaczysz pomacasz i zamówisz jak już zobaczysz:) w to możesz wierzyć wiem to po sobie....
Bardzo chętnie przyjadę do Nasielska na testy bojowe. W końcu kawałek życia tam spędziłem (pracowałem w Dantex-sie) i chętnie poszukam wspólnych znajomych. No ale to na PW.Dariusz pisze:P_iter,
Pozdrawiam
P_iter
P_iter