Potrzebuje latarki -średni szperacz

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
pavlo09

Post autor: pavlo09 »

Dziekuje Lennin
Teraz juz kapuje o co chodzi z tym zasilaniem
Kurcze fajna jest ta Tiablo A9 ale coraz bardziej widze ze ten DBS jest lepszy tylko ta cena
Musze poszukac teraz jeszce jakiegos tanszego konkurenta dla DBS ( troche sie teraz juz pogubiłem) bo bylem nastawiony na Tiablo A9
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Lepszy gorszy jak pisałem to sprawa bardzo indywidualna. A9 ma spory potencjał tylko trzeba chcieć i mieć możliwość w niej pogrzebać :) W standardzie nie jest aż tak źle bez przesady :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
pavlo09

Post autor: pavlo09 »

Wlasnie Lennin znalazlem takie Twoje porownanie DBS z V -65 super fotki i porównanie
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p ... dbd90#7142
Coraz bardziej przekonuje sie do tego DBS szkoda ze nie ma porownania DBS z Tiablo A9 chodzi mi wlasnie o fotki w terenie
Ostatnio zmieniony czwartek 26 lis 2009, 11:49 przez pavlo09, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
yano

Post autor: yano »

Ja mam właśnie Tiablo A9, ale ze zmienionym sterownikiem i diodą. Nie ja ją przerabiałem, ale fachowiec i z tego co wiem rzeczywiście, jak pisze Junior Admin :wink: lennin, roboty jest przy niej dużo. Wydaje mi się, że dla Ciebie lepszym wyborem będzie DBS.
pozdrawiam
dziękuję
i do widzenia
yano
ODPOWIEDZ