Cyna z Chin
Zamawiam z Prolech'a. Wcześniej również Cynel'a stamtąd brałem. Myślisz, że źródło może mieć znaczenie?
PS. Właśnie 1kg nowego drutu Tinol do mnie jedzie, więc będę mógł porównać do poprzedniej partii. Po skończeniu z poprzedniej dostawy Tinola, zmuszony byłem zużyć ostatnią rolkę Cynela i wtedy zaczęły się dziać rzeczy o których pisałem. Na początku nie skojarzyłem faktów i myślałem, że to jakaś awaria stacji lutowniczej...
PS. Właśnie 1kg nowego drutu Tinol do mnie jedzie, więc będę mógł porównać do poprzedniej partii. Po skończeniu z poprzedniej dostawy Tinola, zmuszony byłem zużyć ostatnią rolkę Cynela i wtedy zaczęły się dziać rzeczy o których pisałem. Na początku nie skojarzyłem faktów i myślałem, że to jakaś awaria stacji lutowniczej...
Ostatnio zmieniony środa 28 cze 2017, 10:04 przez Bocian, łącznie zmieniany 1 raz.
Sometimes darkness can show you the light
Miałem dziś okazję korzystać z cyny marki Tinol oraz z chińskiej którą kupił kolega . I powiem tyle, dla hobbystycznego użytku, nie widzę różnicy między Tinolem a Cynel-em. Natomiast Chińska to jakieś nieporozumienie. Zrobienie ładnego, błyszczącego lutu było niemożliwe. Śmierdzi gorzej niż nasze lokalne cyny, ale tragedii jakiejś nie ma. Moim zdaniem, nie warto w nią inwestować. Lepiej dopłacić i kupić lokalnie którąś z wcześniej wymienionych firm. Chińska poleciała do kosza w Casto.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Nie, na bank była to mieszanka. Zapytam gdzie kupił, jak będzie gdzieś z sieci, to wstawię link.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube