1984, jest jeszcze acebeam t20 z klikiem pod kciukiem. Jednak trochę słabszy od Maxtocha. smokuxx1987, jeśli będziesz kiedyś w okolicach Rzeszowa w kierunku na Łańcut daj znać, nie zapomnij wziąć tego potworka
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Dodawałem kiedyś na forum porównanie poszczególnych struktur wraz grafiką i z tego wynikało że HI ma mniejszą strukturę. Niestety nie mogę znaleźć tego obrazu.
XM-L2 i XP-L mają taki sam emiter (porównując olighty m2x i m3xs). Dziś majfrend ma mi wysłać latareczkę (a właściwie latarę ) na XP-L HI to porówna się...za tydzień lub dwa
Maxtoch pokazuje że można zrobić porządną latarkę za przyzwoitą cenę i już za to trzeba polubić tę firmę. Ciekawe ile by kosztowała gdyby był na niej napis Fenix? $200?
Szkoda tylko że zrzynają z Olighta
6A bez ograniczenia Trzeba tylko uważać komu się ją pożycza
No chyba że nie mam wersji HI a jakieś inne cudo...
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
smokuxx1987 pisze:Shooter w trybie 3A w diodę, daje tyle luxów co M24 TE w trybie max czyli 4.3A.
A w max 6A jest 370 kluxów czyli o 50% więcej od M24TE.
Taką różnicę ludzkie oko już wychwyci, nie mam już M24TE więc nie zrobię foty ani nie porównam, ale z tego co pamiętam M24 TE miał troszkę gorzej wycentrowaną diodę i zimniejszą barwę.
W Shooterze dioda jest idealnie wycentrowana.
Kupiłem też SN6X-2S i mam zamiar tam wepchać Skalpowaną XP-G2 S4 2B, zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie czekam na MCPCB 32 mm od maxtocha.