Telefon na abonament - co wybrać ?

....nie pasujące gdzie indziej...
joon

Post autor: joon »

U mnie dane idą w każdej sieci w roamingu bezpłatnie, również play.
tre33

Post autor: tre33 »

U mnie też nie ma z tym problemu.

Tak sobie możemy dyskutować, ale bez precyzyjnych inf od założyciela tematu to trochę bez sensu.
Chodzi tylko o rozmowy? Smsy? Co z danymi? itd...
rafiak

Post autor: rafiak »

Ja mam abonament w NJU i sobie chwalę. Zasięg daje radę, ogólnie telefonu zbyt wiele nie używam ale jak już to głownie piszę sms-y więc oferta NJU mi bardzo odpowiada. Co konkretnie chcesz wiedzieć?
Pozdrawiam
PawelG.

Post autor: PawelG. »

W Playu denerwujące jest to, że zawsze chce przerzucić do własnej sieci, nawet przy kiepskim sygnale.
Zasięg Playa 0-1 kreska, zasięg Plusa pełny, T-Mobile pełny, a cały czas zrzuca do Play.
Teraz wróćmy do autora tematu :)
Nie masz może kogoś z rodziny w Plusie, lub spółkach zależnych?
Takie osoby mają ofertę w Rodzinie Plusa, tam za 25 zł miesięcznie jest: rozmowy do wszystkich za darmo (łącznie ze stacjonarnymi), darmowe smsy i mmsy, 5 GB netu i 120 min w roamingu.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne :)
Awatar użytkownika
cudny

Post autor: cudny »

Dlaczego nikt jeszcze nie polecił Virgin Mobile? Czyli najlepszej oferty na rynku jaka istnieje?

za 29zł na miesiąc masz nielimitowane rozmowy do wszystkich (komórki + stacjonarne), nielimitowane smsy (MMSy są płatne) i 2GB internetu. Na wakacje dają 5GB internetu.
Bez żadnych umów i zobowiązań.
Nic lepszego nie znajdziesz.

Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam.
Solarforce L2 XM-L 8xAMC
ODPOWIEDZ