Oświetlenie roweru do miasta
Latarka S2+, z kolimatorem 20x60, dioda XM-L2 T6 4C 90zł
ładowarka sieciowa 1 kanał, 20zł
akumulator LG 2600mAh 18zł
uchwyt na rower 8zł
wysyłka 8zł
Taki zestawik mam na stanie, początkiem nowego tygodnia mógłby być u Ciebie.
ładowarka sieciowa 1 kanał, 20zł
akumulator LG 2600mAh 18zł
uchwyt na rower 8zł
wysyłka 8zł
Taki zestawik mam na stanie, początkiem nowego tygodnia mógłby być u Ciebie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Dobry zestaw tj. na przód i tył to minimum 200 zł a najlepiej na to przeznaczyć 300 zł. Albo wybierasz coś sprawdzonego, albo półśrodki, dzięki którym zaoszczędzisz 50 zł a potem i tak wydasz ponownie 200 zł itd...Cariel pisze:Nie da się nic taniej? Jakiś słabszy akumulatorek może? Chciałabym jeszcze dokupić coś do tyłu, a tu już i tak znaczne przekroczenie mojego budżetu.
ILPT
Oczywiście nie chcę kupić byle czego(stąd post tutaj) i w żadnym razie nie chcę negować latarki czy odbierać jej zalet, ale zastanawiam się czy nie można by nieco zaoszczędzić na dodatkach i kupić tańszą ładowarkę i akumulator(przynajmniej na początek). Ktoś tutaj rzucił że najtańsza ładowarka kosztuje 9-15 zł a bateria nawet 5 zł. Zawsze to kilka zaoszczędzonych złotych i można upiec ciacho i zrobić pyszną kolację Póki co przeglądam oferty i się zastanawiam