Tester USB
Mam ten http://lygte-info.dk/review/USBmeter%20 ... %20UK.html Fajny wyświetlacz. Można odwrócić wyświetlane parametry za pomocą przycisku. Oczywiście jest pewien spadek napięcia przy większych prądach. Pojemność pokazuje w faradach co ma większy sens bo napięcie może się zmieniać.
Ja wziąłem 2 z dwóch różnych aukcji w sumie, bo kuzyn też chce takie coś a rezystor mu nie potrzebny, więc wymyśliłem sobie że będę miał 2. Jednocześnie nie miałem pewności czy tu jest w zestawie czy tylko na zdjęciach ale jest oznaczone jako KCX-017, natomiast tu jest zadeklarowany rezystor w zestawie, ale nie ma oznaczenia KCX-017. Więc zobaczymy co przyjdzie.skaktus pisze:Zbychu, mam pytanie do tego którego kupiłeś - jak wywołuje się dane z pamięci urządzenia po odłączeniu itd ?
Rezystory są w zestawie (pierwszy link) - pytam dla pewności.
10 zapisów pamięci wywołuje się przyciskiem koło wyświetlacza, opis tej funkcji jest chyba tu
Edit
Acha tego drugiego linka wcześniej nie podałem
Na fasttechu też jest ten KCX-017 : https://www.fasttech.com/p/1859500
Ja kupiłem to jakiś czas temu (podpisane jako et-001, ale na płytce napis KCX-017), niestety u mnie w zestawie rezystorów nie było.
Ale sam miernik jest ok, chociaż podświetlenie LCD w nocy daje po oczach
Ja kupiłem to jakiś czas temu (podpisane jako et-001, ale na płytce napis KCX-017), niestety u mnie w zestawie rezystorów nie było.
Ale sam miernik jest ok, chociaż podświetlenie LCD w nocy daje po oczach
Riders on the storm
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
Zbychur,
Dzięki , tak właśnie przypuszczałem
Dzięki , tak właśnie przypuszczałem
Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 kwie 2015, 10:27 przez vin324pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Zapytałem sprzedawcę już po zakupie, czy rezystory są w zestawie i taką dostałem odpowiedź.
Kod: Zaznacz cały
Dear Friend,
Please be at ease! We will pack it well.
Best Regards!
Pury