Jest, Uwyj = Uwej(14V)x0.85=11,9V a jeszcze trzeba odjąć wielkość zależną od prądu. Tak że 2 LED w szeregu nie wysteruje.DNF pisze:Jeśli połączyłbyś 2 LEDy szeregowo to masz Vf ok 12V jeśli sterownikowi wystarczy 2V różnicy to będzie to dużo korzystniejsze,
jednak w PDFie nigdzie nie widzę takiej informacji.
Pozdrawiam
Połączenie sterownika ,radiatora , kondensatora i zworki ..
No to Radiatory mam już zamontowane na sterownikach .
Chciałem zobaczyć jak się te ścieżki lutuje i powiem ,że muszę chyba najprościej tą plecionkę użyć do lutowania .
Mam pytanie czy plecionka płaska 1,5 mm. wystarczy ? czy może jakiś inny wymiar co polecacie.
Czy ma ktoś z Was foto takiej plecionki lutowanej na płytce .
Będę wdzięczny za zdjęcie żebym wiedział co i jak .
Chciałem zobaczyć jak się te ścieżki lutuje i powiem ,że muszę chyba najprościej tą plecionkę użyć do lutowania .
Mam pytanie czy plecionka płaska 1,5 mm. wystarczy ? czy może jakiś inny wymiar co polecacie.
Czy ma ktoś z Was foto takiej plecionki lutowanej na płytce .
Będę wdzięczny za zdjęcie żebym wiedział co i jak .
Czarna magia....
Podepnę się do tematu, ponieważ nie chcę zakładać kolejnego i śmiecić na forum.
Czy mógłby mi ktoś napisać, czy na poniższy driver mogę dolutować na kanapkę rezystor? Zasilany jest z 1x26650. W trybie max. daje on tylko 1.45 A na 1 x XM-L U2. Jeśli jest to możliwe, to gdzie się wlutować i jaki rezystor dołożyć, aby mieć przynajmniej te 2A?
Dzięki z góry za odpowiedź.
Czy mógłby mi ktoś napisać, czy na poniższy driver mogę dolutować na kanapkę rezystor? Zasilany jest z 1x26650. W trybie max. daje on tylko 1.45 A na 1 x XM-L U2. Jeśli jest to możliwe, to gdzie się wlutować i jaki rezystor dołożyć, aby mieć przynajmniej te 2A?
Dzięki z góry za odpowiedź.