Witam serdecznie!
Dziękuje za odpowiedzi
A macie może jakieś inne latarki UV w sensownych cenach do poszukiwania bursztynu, które są dostępne w Polsce?
Szukam od wczoraj Ultrafire CREE WF-501B UV, którą polecił mi kolega Browar
Link Ebay
Ale taka w Polsce kosztuje 100zł + do tego trzeba doliczyć ładowarkę + ogniwo/a.
Napisałem nawet na naszym bazarku, ale odpowiedzi jak na razie brak.
Nie chodzi tutaj nawet o te 100 czy 130zł, tylko o taką straszną przebitkę.
Są może jakieś tańsze, ale równie dobre zamienniki na polskim rynku, które są w sensownych cenach?
Bo z tego co oglądałem na Youtube to Ultrafire CREE WF-501B U bardzo ładnie świeci światłem UV, nawet lepiej od innych latarek, które mają więcej diod, oraz od tych dostępnych na allegro jako tester banknotów z 9 diodami.
Macie może jakieś pomysły?
Jakie latarki kupić z Ebay'a
Witam ponownie.
Browar - za Twoją namową założyłem konto na Paypal i Ebay.
Jutro została mi jeszcze aktywacja konta na paypal.
Podłączyłem swoje konto Paypal z Ebayem i teraz nie wiem czy jak jutro aktywuje Paypal, to będę mógł normalnie skorzystać już z Ebay czy muszę jeszcze jakoś konto Ebay potwierdzić?
Ale przejdźmy do konkretów. Szukam obecnie dwóch latarek (najlepiej razem z ogniwami):
1. Latarka UV - Ma być do poszukiwania bursztynu oraz do testów wycieków z chłodnicy.
2. Latarka na ryby - mocne, jasne światło
Fajnie jak obie latarki byłyby od razu w zestawach - w sensie z ładowarką i ogniwem/ami
Łącznie na te dwie latarki chcę wydać 70zł.
Z tego co znalazłem odnośnie latarek UV to interesuje mnie taka:
Latarka UV - Link
Więc zostaje mi jeszcze jakieś 30zł na latarkę normalną.
Jakie polecacie normalne latarki, z mocnym światłem itd? Bo tutaj już jest większy problem ponieważ są różne różniste diody itd...
Fajnie, jakbyście mi polecili swoje typy latarek UV i normalnych
Pozdrawiam!
Browar - za Twoją namową założyłem konto na Paypal i Ebay.
Jutro została mi jeszcze aktywacja konta na paypal.
Podłączyłem swoje konto Paypal z Ebayem i teraz nie wiem czy jak jutro aktywuje Paypal, to będę mógł normalnie skorzystać już z Ebay czy muszę jeszcze jakoś konto Ebay potwierdzić?
Ale przejdźmy do konkretów. Szukam obecnie dwóch latarek (najlepiej razem z ogniwami):
1. Latarka UV - Ma być do poszukiwania bursztynu oraz do testów wycieków z chłodnicy.
2. Latarka na ryby - mocne, jasne światło
Fajnie jak obie latarki byłyby od razu w zestawach - w sensie z ładowarką i ogniwem/ami
Łącznie na te dwie latarki chcę wydać 70zł.
Z tego co znalazłem odnośnie latarek UV to interesuje mnie taka:
Latarka UV - Link
Więc zostaje mi jeszcze jakieś 30zł na latarkę normalną.
Jakie polecacie normalne latarki, z mocnym światłem itd? Bo tutaj już jest większy problem ponieważ są różne różniste diody itd...
Fajnie, jakbyście mi polecili swoje typy latarek UV i normalnych
Pozdrawiam!
Nie kupuj akumulatorów poza UE, bo będziesz czekał na nie nawet 3 miesiące jak pójdą drogą morską.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne