solarstrom z długimi i krótkimi światłami
Witam. Pisząc poprzedniego nie przewitałem się. Myślałem, że już to za mną bo witałem się w poście ze sklepu.
Convoye modowane też rozpatrywałem, ale tam wchodzi jeden akumulator, który na ile starczy przy mocnym trybie? Wytrzyma godzine, może trochę dłużej? Z drugiej strony tych modeli i optyk jest tyle, że nie mogę się połapać. Mam mętlik w głowie.
Wydaję mi się, że może być mało przy szybkiej jeździe po lesie. Znalazłem jeszcze coś ciekawego co zrobiło na mnie wrażenie. Czytałem test jak i widziałem filmik w którym widać moc tej lampki. Chodzi mi o Magicshine 856. Cena powala na kolana, ale zawróciła mi w głowie.michal1 pisze:Może Ci się trafić wersja z dziurawymi pigułami = brak odprowadzania ciepła. Lepiej zainwestuj w convoy s2 i jak koniecznie chcesz długie to m1. Zasięg 50m Ci nie wystarcza?
Convoye modowane też rozpatrywałem, ale tam wchodzi jeden akumulator, który na ile starczy przy mocnym trybie? Wytrzyma godzine, może trochę dłużej? Z drugiej strony tych modeli i optyk jest tyle, że nie mogę się połapać. Mam mętlik w głowie.