ElSor pisze:W takiej cenie jest po wpisaniu magicznego kodu zniżkowego, który zna chyba każdy światełkowicz.
No tak.
Ale to nie jest cena.
To jest kwota po rabacie, za którą można nabyć w/w przedmiot znając kod.
Podobnie podałeś koszty nabycia na WB już z rabatem -10%.
Dopiero tak podane info jest pełne i nie wprowadza w błąd, zwłaszcza tych mniej zorientowanych w zakupach forumowiczów.
Pzdr.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
szerokość S2 w sumie wystarcza mi, chociaż ostatnio ze znajomym sprawdzaliśmy 2xS2 na kierownicy i jednak fajna sprawa jeśli chodzi o jasność na szerokości, brakowało jednak trochę do przodu. Hmm. też teraz tak pomyślałem nad np. Yinding YD + C8(jak będę potrzebował zasięg)
S2+ z kolimatorem 20*x60* zyskasz dużo doświetlenia boków, a podniesiona wyżej S2 starczy na zasięg. Wyjdzie taniej.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Ja mam S3 z kolimatorem i M1. M1 świeci wystarczająco daleko i na pewno nie chciałbym na "długie" lampki świecącej węziej. C8 w ręku nie miałem, ale parę osób tu pisało, że ma bardziej skupioną wiązkę.
Jeśli jeszcze tej C8 nie zamówiłeś to zastanów się czy nie lepiej M1/M2.