Reszta konfigu to laptop Maszynka to Asus M70VR więc tutaj pod względem płyty itd wiele nie wykombinuję.
Już się cieszyłem że lap pracuje poprawnie ale niestety nie - po wybudzeniu czarny ekran, przy wyłączaniu dalej to samo - komunikat z pierwszego postu. W tym wypadku wciskam ok i komp się zamyka...
Już mi brakuje pomysłów.
PS-Panowie, wiecie skąd można pobrać czysty, nienaruszony, pewny obraz Win7 bez seriala itd ? Mam własny oryginalny serial, jednak nie mam ori płyty. Aktualnie mam jakiś obraz z neta, jednak nie mam do niego zaufania.
Za wskazówki będę wdzięczny.
Problem z laptopem i dyskiem SSD.
Potrzebujesz 32 czy 64 bity?
Moje oświetlenie rowerowe: (3+2)xXML z przodu + 2xXP-E z tyłu + gorące obręcze + bidon z prądem + rozświetlona przyczepka
Ok , mój błąd nie dotyczytałem w temacie
Czysty obraz mogę udostępnić jak masz gdzieś miejsce na ftpie , w inne miejsca nie wrzucam z wiadomych względów.
Jak masz aktualny firmware (z Vertexem 2 były zdaje się problemy i naprawili to w nowszym sofcie) to pozostaje zainstalować czysty system + najnowsze stery do Asusa + wszystkie poprawki MS i potestować na czystym systemie.
Czysty obraz mogę udostępnić jak masz gdzieś miejsce na ftpie , w inne miejsca nie wrzucam z wiadomych względów.
Jak masz aktualny firmware (z Vertexem 2 były zdaje się problemy i naprawili to w nowszym sofcie) to pozostaje zainstalować czysty system + najnowsze stery do Asusa + wszystkie poprawki MS i potestować na czystym systemie.
Dostałem PW i będę próbował na innej wersji 32 bitowej i dla tesu postawię 64 bity.
Belushi - pamięć jest ok, po włożeniu zwykłego twardziela komp pracuje poprawnie.
[ Dodano: 30 Wrzesień 2013, 18:46 ]
EDIT
Sporo męczarni i winowajcą prawdopodobnie jest aplikacja HControl.exe od Asusa (do zabawy przyciskami). Po wywaleniu udało mi się wybudzić kompa bez zawieszenia...
Belushi - pamięć jest ok, po włożeniu zwykłego twardziela komp pracuje poprawnie.
[ Dodano: 30 Wrzesień 2013, 18:46 ]
EDIT
Sporo męczarni i winowajcą prawdopodobnie jest aplikacja HControl.exe od Asusa (do zabawy przyciskami). Po wywaleniu udało mi się wybudzić kompa bez zawieszenia...
ILPT