Na alledrogo na przykład.tnt_gt pisze:Ja mam 26". Gdzie można taki kupić, właściwie to chciałem przymierzyć do moich opon, z "górskch" przesiadłem się na slicki i teraz mam problem, żeby dobrać błotnik, który nie oszpeciłby roweru.
Dynamo-piasta wymiana oświetlenia B+M na Supernova
- lord_craven
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
kubaswiatelka: niestety obawiam się (a nawet jest pewny), że zrobienie dobrego zdjęcia w ciemności podczas jazdy jest niewykonalne:/ Z kolei na postoju, świeci to na jakieś 5% do 10% swoich możliwości przez jakieś 4-5 minut, więc też bez sensu. Chyba, że chcesz zobaczyć jak świeci się boczny napis "Supernova"?? P.s. Design tej lampki rzeczywiście jest "inny" i też mi się podoba. A tak na marginesie - i tak doświetlam się Magicshine MJ-872, bo po co się męczyć;)
tnt_gt: rozmiar kół to 28`` - bo to rower trekkingowy. Błotniki na 100% wyprodukowane są przez niemiecką firmę SKS. Niestety jaki to model błotników to nie wiem, bo są one standardowym wyposażeniem tego roweru. Poszukam jak wrócę do domu, czy jest jakieś oznaczenie.
tnt_gt: rozmiar kół to 28`` - bo to rower trekkingowy. Błotniki na 100% wyprodukowane są przez niemiecką firmę SKS. Niestety jaki to model błotników to nie wiem, bo są one standardowym wyposażeniem tego roweru. Poszukam jak wrócę do domu, czy jest jakieś oznaczenie.