Podziel się swoją radością
W związku z tym iż na rynek przyjechał autobus do poboru krwi, oddałem kolejny raz krew. Dodatkowo miałem mały wyciek z ręki po całej operacji i zakrwawiłem sobie cały rękaw.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Kiedyś na demotywatorach czy innym tego typu szicie widziałem zdjęcie z jakiegoś katalogu na którym babka z jakąś dżunglą w tle była ubrana w całą porwaną koszulkę, taką postrzępioną jakby ją psy pogryzły i obok tej bluzki była cena, coś koło 600zł. Być może nie musisz tego zakrwawionego ubrania prać. Sprawdź może już takie są modne.Fluxor pisze:W związku z tym iż na rynek przyjechał autobus do poboru krwi, oddałem kolejny raz krew. Dodatkowo miałem mały wyciek z ręki po całej operacji i zakrwawiłem sobie cały rękaw.
W końcu, we wtorek, spadł w Szczecinie śnieg i można z niego skorzystać Już dwa razy byłem z synem na sankach
Pierwszy raz tej zimy! (bo nie liczę 5mm śniegu przez 3h)
Dodatkowo dziś pierwszy raz od ponad tygodnia świeci słońce
Tak, że rolki na bok, teraz sanki
Pozdrawiam
Pierwszy raz tej zimy! (bo nie liczę 5mm śniegu przez 3h)
Dodatkowo dziś pierwszy raz od ponad tygodnia świeci słońce
Tak, że rolki na bok, teraz sanki
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Znalazłem teatr bardzo blisko domu i nie muszę jechać do centrum na spektakle:-)
i zamiast 40 zł płace 15 zł za bilet.
Właśnie wróciliśmy z kolejnej wizyty( W każdy poniedziałek spektakl dla dorosłych) polecam światełkom z Gdańska
www.plama.art.pl
i zamiast 40 zł płace 15 zł za bilet.
Właśnie wróciliśmy z kolejnej wizyty( W każdy poniedziałek spektakl dla dorosłych) polecam światełkom z Gdańska
www.plama.art.pl
Największa latarka świata( fotka)
4metry wysokości
Idę w stronę światła
4metry wysokości
Idę w stronę światła
Podzielisz się szczegółami?megabit pisze:Budżetowy silver screen pod projektor Smugi bo jeszcze mokry.
[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_52ebf9c3d5daf7143.jpg]Obrazek[/url]
Sprawdziłem sobie moje 4 multimetry na 2 wzorcach napięć 2,500V; 4.096V; 5.000V +/-1mV i wszystkie mierniki o rozdzielczości 1mV wskazują co najwyżej 1mV błędu a te o rozdzielczości 10mV co najwyżej 10mV
W roli głównej:
Uni-T M890F; Uni-T UT70A; Uni-T UT61E oraz Uni-T UT207. Wszystkie, poza ostatnim, ok rok temu były kalibrowane przeze mnie na źródle 2,500V.
W roli głównej:
Uni-T M890F; Uni-T UT70A; Uni-T UT61E oraz Uni-T UT207. Wszystkie, poza ostatnim, ok rok temu były kalibrowane przeze mnie na źródle 2,500V.
Przeprowadziłem wczoraj kapitalny remont pralki. Zmusiła mnie do tego wymiana łożysk i simeringa. Skoro już była cała rozbebeszona, powymieniałem co trzeba, usunąłem rdzę, podmalowałem gdzieniegdzie. Faktem jest, że gdybym spotkał projektanta tego modelu w ciemnej uliczce to załatwiłbym mu wczasy na OIOM'ie, bo cokolwiek chciałem wyjąć, wszędzie brakowało góra 0,5-1 cm, i trzeba było jeszcze co innego odkręcać. Durny ja też zamiast sobie odkręcić balast betonowy to z nim cały bęben do góry bez odkręcania boków wyciągnąłem. . Pralka była przeznaczona na złom, stała jedną noc na dworze, na szczęście nie padało. Wziąłem ją celem małego remontu z przeznaczeniem do prania ciuchów roboczych, żeby nie niszczyć opiłkami, smarami i innym syfem naszej pralki. Teraz, żona chce się zamienić, bo chodzi cichutko i delikatnie nawet na 1000 obr/min. Wszystko sprawne jak w nówce. Koszt nowej takiej pralki ok. 1000zł, koszt elementów do wymiany 38zł, moja robocizna - bezcenne . Na szczęście bęben był rozbieralny i poszło jak z płatka. Kiedyś robiłem wymianę łożysk w pralce bosch u cioci gdzie bęben był zgrzewany i trzeba było go rozciąć, dorobić łapy i przerobić na skręcanie, ale i tak się opłacało bo pralka miała 3 lata, kosztowała prawie 1500zł, a sam nowy bęben do niej 800zł, ciocę kosztowało to 30zł za łożyska i obiad dla mnie.