Pewnie do samych świat. Czyli jeszcze kawałek czasu. Ostatnie punktowe rozdawnictwo gdzie nie trzeba było takich rzeczy w zbieranie robić pewnie większość nabyła ilość punktów na dwa kupony po 5$. Także jeśli komuś się będzie chciało to się pobawi.
Panowie coś nie tak chciałem sobie zmniejszyć cenę punktami i co bym nie chciał kupić to jak wpisuję dopuszczalną liczbę puntków (lub nawet mniej) to wywala mi napis "Banggoods points cannot be used on unbeatable products" co jest nie tak ?
Mam ponad 1400 pkt , może to dlatego że w koszu mam dużo klamotów i ptaszkuję tylko to za co chcę płacić ?
szakalaka- nie możesz opłacić punktami produktów z różnych promocji. Sprawdź czy po dodaniu czegoś bez promocji przejdzie. Chyba taki myk przechodził przy zakupie mi 10000 gdy była promocja. Ale to było z kuponem za punkty a nie samymi punktami.
Zamówiłem baterie i wysłali 16 lutego a ładowarkę wysłali prawie tydzień później
Jest czym się martwić bo w sumie pierwszy raz zamawiałem nie rejestrowaną.
Ostatnio zmieniony piątek 11 mar 2016, 16:29 przez _Shadow, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakieś dziwne opóźnienia mają ze wszystkim, wysyłają dziwnymi kanałami, mi przedmiot warty $3 najpierw prześwietlali w Chinach 2 tygodnie teraz 4 dni na WER leży o co chodzi?