A może ktoś rozważy moją propozycję trybu chwilowego (czasowego)
Wejście w tryb programowania -> latarka zmienia jasność od najmniejszej do największej (jasność robocza) -> klik zapamiętanie -> 2x błysk potwierdzający -> zmiana jasności od najmniejszej do największej (ustawianie boost)-> klik zapamiętanie-> potwierdzenie 2x błysk-> po drugim błysku kontroler odlicza czas, liczysz w pamięci np do 4->klik zapamiętany czasgreg pisze:Jak to konfigurować?
Jasność trybu, jasność "boost", czas "boost".
Takie skomplikowane tryby to już chyba rzeczywiście tylko w wersji USB.
To proszę wciągnąć na oficjalną listę, jak hardware nie wytrzyma naszej pomysłowości będziemy eliminować najmniej potrzebne.greg pisze:Można uwzględnić. Zobaczymy w rzeczywistości, ile z tych fajnych opcji zmieści się w 8kB SRAMu tego procesorka.
Niechcący wymyśliłem szybki dostęp do trybu max. Brakowało mi tego w GregForce. W Fenixach często z tego korzystam, idąc w lesie z w miarę użytecznym światłem dokręcam głowice żeby zobaczyć co tam w krzakachgreg pisze:
ad. 15-klik: "boost"
Dwa progi mocy w danym trybie, standard i "boost", na przykład 10% i 100%. Po załączeniu trybu latarka świeci z mocą standard (10%) 1 klik latarka przechodzi do boost (100%) i świeci tak przez zadany czas po czym wraca do standard (10%).
To na wypadek jakby zmienił nam sie profil wycieczki?greg pisze:Fakt, profile można zostawić poza blokadą. Czyli:
16-klik programming enable - aktywacja opcji powyżej 7-kliku (domyślnie: off)