Podziel się swoją radością
Wyszło, że szczeniak 4 miesięczny którego mamy (mieszaniec berneńczyka z owczarkiem niemieckim) ma preferencje do szkolenia w kierunku posłuszeństwa (zawody PT) i tropienia. Odkrywam radość jaka płynie z pracy z psem. Czasem wydaje mi się, że ten maluch (19kg) to telepata. Poznałem też świetną treserkę, która nas poprowadzi jak skończymy psie przedszkole.
Ps. Jutro jedziemy z Agą ustalić datę ślubu, jak się uda to będzie 23 październik .
Ps. Jutro jedziemy z Agą ustalić datę ślubu, jak się uda to będzie 23 październik .
- Calineczka
- Kontakt:
Jadę w poniedziałek, do piątku, na żaglówki do Pucka, będziemy pływać na Puckach (takie trochę większe Omegi) w bardzo fajnej 5-cio osobowej ekipie Najlepsze, że jest to wycieczka szkolna, także w pełni legalnie, będą te dni usprawiedliwione
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
Witam
Dziś przyszła paczuszka, a w środku skarby w postaci elektronik z laptpowych baterii od Bulby, a dopiero co odebrałem przesyłkę od karlosboya z podobną zawartością, też za friko, staną się one dawcą organów na nowe projekty.
Obu kolegom pragnę za to serdecznie podziękować.
Aby Światełka rosły w siłę, a userom, żyło się jaśniej!
Pozdrawiam
Dziś przyszła paczuszka, a w środku skarby w postaci elektronik z laptpowych baterii od Bulby, a dopiero co odebrałem przesyłkę od karlosboya z podobną zawartością, też za friko, staną się one dawcą organów na nowe projekty.
Obu kolegom pragnę za to serdecznie podziękować.
Aby Światełka rosły w siłę, a userom, żyło się jaśniej!
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.