A może w konfiguracji na pierwszym miejscu zrobić "reset" ustawień i przyjąć jakieś wartości domyślne?madmun pisze:taaa ale jak małemu brzdącowi nagle zabierzesz nową tymczasową zabawkę zaczyna się piekło a dawanie C3 w zamian nie działa
Pierwszy raz pyta się o to, czy zapamiętywać ostatnio używany tryb pracy, czy startować zawsze z pierwszego.madmun pisze:Hmm jeszcze jedno w setupie latarka się pyta dwa razy mnie o to czy chce autopamieć ostatniego trybu oraz .... już mnie to klikanie dobija nie mam już sił dochodzić o co mnie się pyta
Drugi wybór dotyczy włączenia/wyłączenia opcji automatycznego wyłączenia latarki po 30-minutowym okresie bezczynności. Opcja ta działa tylko dla trybów ciągłych i ma na celu zabezpieczenie przez przypadkowym pozostawieniem włączonej latarki.
Po 28 minutach latarka sygnalizuje krótkimi mignięciami co kilka sekund zbliżający się czas "uśpienia" po czym od 30-tej minuty przechodzi do trybu ostrzegawczego (1 mignięcie co kilka sekund). Dowolne "kliknięcie" w tym stanie "zeruje" licznik czas i przywraca używane uprzednio ustawienia.
Pawle - od jakiegoś czasu pierwszym trybem w grupie drugiej jest już S.O.S. ale jak dorobię konfigurację trybu początkowego w ramach każdej grupy, to przestanie mieć to znaczenie, bo każdy sobie to już ustawi tak jak uważa