Podziel się swoją radością
DOSTAŁEM PRACĘ
W firmie w której zawsze chciałem pracować.
Na razie to praca przez agencję pracy tymczasowej ale już dziś dowiedziałem się o tym, że w przyszłym miesiącu może zatrudnią mnie na stałe, sam pracodawca.
W tej chwili trwa nieoficjalny okres próbny i niby nikt mnie nie obserwuje ale widzę i czuje że mnie obserwują, w efekcie w połowie dnia pracy zostałem umówiony na dodatkową rozmowę z kierownikiem innego działu, wcześniej było to niemożliwe z różnych powodów i nagle okazało się że nie jestem taki zły.
Nazwę pracodawcy podam jak już mnie zatrudnią na stałe tak by nie zapeszać.
W firmie w której zawsze chciałem pracować.
Na razie to praca przez agencję pracy tymczasowej ale już dziś dowiedziałem się o tym, że w przyszłym miesiącu może zatrudnią mnie na stałe, sam pracodawca.
W tej chwili trwa nieoficjalny okres próbny i niby nikt mnie nie obserwuje ale widzę i czuje że mnie obserwują, w efekcie w połowie dnia pracy zostałem umówiony na dodatkową rozmowę z kierownikiem innego działu, wcześniej było to niemożliwe z różnych powodów i nagle okazało się że nie jestem taki zły.
Nazwę pracodawcy podam jak już mnie zatrudnią na stałe tak by nie zapeszać.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
-
- Kontakt:
Moje oświetlenie rowerowe: (3+2)xXML z przodu + 2xXP-E z tyłu + gorące obręcze + bidon z prądem + rozświetlona przyczepka
Oczywiście chodzi o zerwane panele podłogowe widoczne w tle. W miniony weekend udało się wyremontować pokój moich małolatKazik pisze:Chwalisz się tym turbodopalaczem z boku wózka? Czy może to jakieś działo?
To 'działo' czekało 5 lat na wykorzystanie. Początkowo miało trafić do samochodu żeby hałasować podczas ślubu, ale okazało się, że kompresorem do trąbki samochodowej ciężko zastąpić instalację pneumatyczną z ciężarówki i trąba nie chciała wydawać żadnego dźwięku. Aktualnie w przyczepce rowerowej zainstalowany został zbiornik sprężonego powietrza zrobiony z gaśnicy. Dotychczas używałem na rowerze trąbki Airzound, która wydawała mi się głośna, ale efekt pędzącego tira przebija to kilkukrotnie.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LD31vGVX8L8[/youtube]
Ostatnio zmieniony czwartek 26 wrz 2013, 07:21 przez Flora, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje oświetlenie rowerowe: (3+2)xXML z przodu + 2xXP-E z tyłu + gorące obręcze + bidon z prądem + rozświetlona przyczepka
Ognisko spoko tylko nie wiem kiedy, dostałem umowę do końca miesiąca, kierownik pytał ile chce pracować, odparłem codziennie, więc do końca miesiąca codziennie od 10-21 potem zobaczymy co będzie dalej, może i znajdzie się czas na ognisko, fajnie by było he heoskar, super Oskar , dawno nie jadłem kiełbasek z ogniska , może jakieś spotkanie światełkowców ?
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
- Calineczka
- Kontakt:
...Właśnie wróciliśmy z zawodów Nordic Walking.
Wystartowaliśmy całą rodziną i wszyscy zawody ukończyliśmy.
Julka była trzecia na 5 km w swojej kategorii wiekowej - a chodzi z kijkami do miesiąca.
Stała na pudle, przyjmowała gratulacje i została udekorowana medalem.
Koleżanka Małżonka ukończyła wyścig na 5 km z bardzo dobrym czasem.
Ja startowałem na 10 km. Wyścig ukończyłem z czwartym czasem w mojej kategorii wiekowej.
Jestem bardzo zadowolony i dumny z córuni.
Wystartowaliśmy całą rodziną i wszyscy zawody ukończyliśmy.
Julka była trzecia na 5 km w swojej kategorii wiekowej - a chodzi z kijkami do miesiąca.
Stała na pudle, przyjmowała gratulacje i została udekorowana medalem.
Koleżanka Małżonka ukończyła wyścig na 5 km z bardzo dobrym czasem.
Ja startowałem na 10 km. Wyścig ukończyłem z czwartym czasem w mojej kategorii wiekowej.
Jestem bardzo zadowolony i dumny z córuni.
Mój czas na 10 km to 1:23:11, do trzeciego miejsca w mojej kategorii wiekowej zabrakło 3 minut i kilku sekund.
Najlepszy zawodnik na tym dystansie miał 1:02:22 i dziesięć lat wiecej niż ja...
Najlepszy wynik na 5 km to 0:30:45
Julka przeszła ten dystans 0:42:44 - najlepszy czas w jej kategorii wiekowej wyniósł 0:42:20, więc zacięta walka trwała do ostatnich metrów.
A Kolżanka Małżonka zameldowała się na mecie z czasem 0:45:18
Najlepszy zawodnik na tym dystansie miał 1:02:22 i dziesięć lat wiecej niż ja...
Najlepszy wynik na 5 km to 0:30:45
Julka przeszła ten dystans 0:42:44 - najlepszy czas w jej kategorii wiekowej wyniósł 0:42:20, więc zacięta walka trwała do ostatnich metrów.
A Kolżanka Małżonka zameldowała się na mecie z czasem 0:45:18