Ja Register Air mail Singapur post. Jutro dam znać czy przyszło mi jedno zamówienie- moje jedno leci a drugie jest od czwartku w Warszawie. Dlaczego nie da się zamówić priorytetem.
Pierwszy i ostatni raz zrobiłem zakupy w tym sklepie. 28 września zakupiłem ogniwa Panasonica. Doszły... dzisiaj po 84 dniach. Nie wiem dlaczego FastTech wysyła ogniwa za pomocą Hong Kong Post, skoro na stronie tej poczty wyraźnie widnieje informacje, że nie obsługuje przesyłek z ogniwami. Jak rozumiem paczki z taką zawartością nie lecą samolotem, tylko płyną statkiem?
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
To wszystko tłumaczy. Gorąco nie polecam, bo może trafić cię szlag podczas czekania "aka 3 miesiące" i nawet nie wiesz co się dzieje, bo numer trackingowy zniknął ze strony śledzenia.
Przy składaniu zamówienia z ogniwami jedyna forma wysyłki to była Registered Surface Mail via Hong Kong Post FREE (45 to 60 days in transit)
Aktualnie można wybrać NLpost za 2$ więcej i przychodzą w 3tyg.
[ Dodano: 22 Grudzień 2014, 14:29 ]
WER Warszawa jest zasypana listami i paczkami, moja też się kisiła tam 3 dni.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
dziobnij pisze:Pierwszy i ostatni raz zrobiłem zakupy w tym sklepie. 28 września zakupiłem ogniwa Panasonica. Doszły... dzisiaj po 84 dniach. Nie wiem dlaczego FastTech wysyła ogniwa za pomocą Hong Kong Post, skoro na stronie tej poczty wyraźnie widnieje informacje, że nie obsługuje przesyłek z ogniwami. Jak rozumiem paczki z taką zawartością nie lecą samolotem, tylko płyną statkiem?
Zamawiałem już kilka razy z tego sklepu i nigdy się nie zawiodłem. Raz jeden, kiedy wysłali ogniwa statkiem, zamawiane w maju, nie dotarły do tej pory ale problemów z refundacją nie robili. Jak pisałem stronę wcześniej, ostatnio zamawiałem znów ogniwa z Fasttech, od zamówienia do doręczenia do rąk moich minęły 23 dni. Da się, trzeba tylko patrzeć jaką przesyłkę się wybiera i nie ma problemów.
nie wiem jak SR1 ale SR2 obsługiwany przez 4px jest zawalony paczkami. Od ponad tygodnia żaden kontener nie opuścił lotniska... tak sobie czekają i leżą paczuszki...