Podziel się swoją radością

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
ologda

Post autor: ologda »

Jutro ostatni dzień w pracy w tym miesiącu :-) i urlop ... :mrgreen:
Największa latarka świata( fotka)
4metry wysokości

Idę w stronę światła
Awatar użytkownika
Rysiu.

Post autor: Rysiu. »

Nie sądziłem że da się tak skutecznie naprawić pralkę czarną nitką i kropelką :lol:
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC
ptja

Post autor: ptja »

Wycieczka szlakiem "Orlich Gniazd" zakończona spacerkiem w jaskiniach Łokietka i Ciemnej w Ojcowskim Parku Narodowym: Convoy M1 XM-L@1,4A wymiata :)
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Wziąłem udział i ukończyłem Transgraniczny Bieg Uliczny Głuchołazy - Zlate Hory - Głuchołazy na dystansie 10,5 km.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

Cześć

Przeżyłem 1. dzień KoneCONu - takiego konwentu japońsko/mangowo/animowego. Fanem tych rzeczy nie jestem, ale jestem wielkim fanem Go - starochińskiej gry planszowej. Jako członek Szczecińskiego Klubu Go Porfirion, razem z kolegą wspólnie prowadziliśmy tam warsztaty (naukę) gry Go, dodatkowo ja poprowadziłem Panel (prezentację/prelekcję) o Go i turniej dla początkujących (wzięło udział 12 osób, co jest naszym rekordem na tego typu imprezach). Turniej poszedł bardzo sprawnie 4 rundy w niecałe 40min. :)

Poza tym chwilę dało się pograć w mahjonga, którego też wielkim fanem jestem, nawet pomagam koledze prowadzić praktycznie jedyną tak rozbudowaną polską stronę internetową o różnych odmianach mahjonga: http://mahjong.info.pl/

No i wieczorem udało mi się sprawdzić bieguny w MT-G2, nawet okazało się, że zalutowałem ją na podłoże zgodnie z oznaczeniami na podłożu (przypadkiem). :D

Jutro będzie łatwiej, bo krócej i tylko warsztaty, bez innych wymysłów.

Pozdrawiam, Kuba
Awatar użytkownika
Kazik

Post autor: Kazik »

Wróciłem z 10cio-dniowej wycieczki objazdowej po kraju. Zrobiłem jakieś 2000km PKP, co ciekawe obeszło się bez przygów. Ba! Nawet mydło było w toalecie, a w Kołobrzeskim szpitalu obszedłem z 5 toalet i nie było w ani jednej. :P Przypadkowo udało się spać na wodzie i odwiedzić radomski Air Show, a także przejechać się czołgiem. :mrgreen: Ale największym hitem było przygotowane przez babcię śniadanie do pociągu, w tym 3kg słoik ogórków i inne pożywienie dla 25cio osobowej rodziny. :roll:
Awatar użytkownika
megabit

Post autor: megabit »

Nieco po fakcie, ale do tej pory przeżywam całość. Udało mi się wybrać na koncert Rogera Watersa na Stadionie Narodowym. 4 rząd od sceny, niesamowite przeżycia, niesamowita muzyka, niesamowite show. Zobaczyłem prawdziwego Floyda i bliżej ich twórczości już nigdy nie będzie mi dane być. No może po "drugiej" stronie :smile:. W każdym razie - jestem spełniony.

Obrazek
Awatar użytkownika
lord_craven

Post autor: lord_craven »

Tak nieświatełkowo będzie.

Miałem wczoraj okazję zrobić kilka kilometrów za kierownicą nowoczesnej interpretacji ciągnika rolniczego. Silnik V10 TDI. Jak na ponad dwutonowego kloca, to przyśpieszenie wciska w fotel. No i ten bezcenny widok chwilowego zużycia (pokazało mi ponad 78l/100km).
Ciekawostką tego konkretnego egzemplarza jest jego poprzedni właściciel.
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
Awatar użytkownika
ologda

Post autor: ologda »

lord_craven pisze:Tak nieświatełkowo będzie.

Miałem wczoraj okazję zrobić kilka kilometrów za kierownicą nowoczesnej interpretacji ciągnika rolniczego. Silnik V10 TDI. Jak na ponad dwutonowego kloca, to przyśpieszenie wciska w fotel. No i ten bezcenny widok chwilowego zużycia (pokazało mi ponad 78l/100km).
Ciekawostką tego konkretnego egzemplarza jest jego poprzedni właściciel.
Super auto , przyjedż nim na zlot :-)
Największa latarka świata( fotka)
4metry wysokości

Idę w stronę światła
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
ologda pisze:...Super auto , przyjedż nim na zlot :-)
Byłem świadkiem próby nakręcenia reklamy tego czegoś, mającej pokazać jego terenowe właściwości. Skręcaliśmy się ze śmiechu z kumplami, jak co chwilę musiał być wyciągany, a i tak wybrano najłatwiejsze odcinki standardowej trasy dla terenówek... :mrgreen:

Pozdrawiam
PS: Ja miałem okazję być pasażerem (nie odważyłem się prowadzić) Mercedesa SLS 6.3 AMG. Przy 2 tys. obrotów, nie idzie się oderwać od fotela :twisted:
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
lord_craven

ologda pisze:Super auto , przyjedż nim na zlot
Gdybym miał tylko taką możliwość to chętnie. No ale niestety jest to niemożliwe :(
Pyra pisze:Byłem świadkiem próby nakręcenia reklamy tego czegoś, mającej pokazać jego terenowe właściwości. Skręcaliśmy się ze śmiechu z kumplami, jak co chwilę musiał być wyciągany, a i tak wybrano najłatwiejsze odcinki standardowej trasy dla terenówek...
Prawie wszystkie SUV-y się tak zachowują w terenie. Z takich kloców to tylko Range Rover, Jeep Grand Cherokee i Toyota LandCruiser V8 mają dobre właściwości terenowe, reszta nadaję się tylko na szosę, ewentualnie gładkie szutry.
Pyra pisze:Ja miałem okazję być pasażerem (nie odważyłem się prowadzić) Mercedesa SLS 6.3 AMG. Przy 2 tys. obrotów, nie idzie się oderwać od fotela
O ile dobrze pamiętam, to jest najmocniejszy atmosferyczny silnik seryjnie produkowany.
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Witam
lord_craven pisze:Prawie wszystkie SUV-y się tak zachowują w terenie. Z takich kloców to tylko Range Rover, Jeep Grand Cherokee i Toyota LandCruiser V8 mają dobre właściwości terenowe, reszta nadaję się tylko na szosę, ewentualnie gładkie szutry.
No tak, tylko VV go reklamuje jako auto terenowe...
lord_craven pisze:
Pyra pisze:Ja miałem okazję być pasażerem (nie odważyłem się prowadzić) Mercedesa SLS 6.3 AMG. Przy 2 tys. obrotów, nie idzie się oderwać od fotela
O ile dobrze pamiętam, to jest najmocniejszy atmosferyczny silnik seryjnie produkowany.
No i "zieloni" chcą zakazać jego produkcji :evil:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
lord_craven

Pyra pisze:Witam
lord_craven pisze:Prawie wszystkie SUV-y się tak zachowują w terenie. Z takich kloców to tylko Range Rover, Jeep Grand Cherokee i Toyota LandCruiser V8 mają dobre właściwości terenowe, reszta nadaję się tylko na szosę, ewentualnie gładkie szutry.
No tak, tylko VV go reklamuje jako auto terenowe...
Reklama wszystko pokaże i powie byle sprzedać dany produkt :(
Pyra pisze:
lord_craven pisze:
No i "zieloni" chcą zakazać jego produkcji :evil:
Pozdrawiam
Powinna być możliwość bezkarnego strzelania do idiotów. A jak naprawdę są tacy "zieloni" to niech jadą do Amazonii ratować tamtejsze lasy. Tylko że na to brak im jaj.

Pozdrawiam.
oko48

Post autor: oko48 »

A co tam pochwale się :D
Zdałem egzamin zawodowy na technika elektryka :D
Skromne 91% z praktycznego :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Witam
Nooo Panie, witaj w Klubie :mrgreen:

Pozdrawiam
Zablokowany