Latarkowa wersja TVBGONE
Krzycho, jak z ukrycia, co Ty gadasz. Tak na "przypal" to jest najwieksza zabawa, a nie jak male dziecko kryc sie za regalami..wtedy jeszcze wieksze podejzenia wzbudzasz.
Zreszta jakis czas temu rozmawialem z "przedstawicielem wladzy" i stwierdzil, ze nie ma pomyslu, czy mozna to pod jakis paragraf podciagnac, zeby ukarac Nas za Nasze "zabawy".
Pozdrawiam
DNF
Zreszta jakis czas temu rozmawialem z "przedstawicielem wladzy" i stwierdzil, ze nie ma pomyslu, czy mozna to pod jakis paragraf podciagnac, zeby ukarac Nas za Nasze "zabawy".
Pozdrawiam
DNF
A jakże, Osram SFH4231 z Farnella, zwyczajnieczarny_kruk pisze:mhm.. SHF 4231, greg?
Tia... pytałem grzecznie w zeszłym tygodniu w sklepiku, czy ktoś chciałby jakieś drobiazgi z Farnella, bo zamawiam conieco.karek314 pisze:gdzie kupiłeś?
Masz może więcej na odsprzedanie?
Ten led jest malutki, wejdzie wszędzie, po mojemu. Czekam na małe body od CR-ki i montuję.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
manekinen pisze:Fusebity: Wewnętrzny generator 8MHz bez dzielenia przez 8
Czyli w nóweczce wyłączasz tylko bit CLKDIV bo zegar 8MHz już ma ustawiony.
Greg, diodka 1W była za słaba? Poprosimy o porównanie jeśli można, z tą 2,2W, jak już będzie błyskać Już ta dioda się przewinęła w poprzednim temacie ale zrezygnowaliśmy jakoś.
Lennin, Midi, Fluxor, i inni którzy pytali o elementy. Przepraszam że dopiero teraz odpisuje. Nie chciał bym się deklarować że coś zorganizuje bo nie wiem, przez ostatnie 1,5 miesiaca nie miałem w ogóle czasu na nic i nie wiem jak będzie teraz . Z diodek chyba już nic nie wyjdzie niestety Płytki mogę zrobić, to na pewno, ba, nawet mam jeszcze kilka. Procki... hmm w sumie mógłbym zamówić i poprogramować. Tranzystory w sumie też. Jeśli ktoś chętny, prosze o konkretne info na PW. Ale jak mówie nie obiecuje.
Jeśli ktoś będzie brał te osramy z farnella to proszę mnie dopisać, jedną bym się zaopiekował. Gdybym wiedział Greg że zamawiasz to bym dał Ci znać.
Aha, http://www.radiomarket.lg.ua/index.php?cPath=209_217 na liście krajów nie mają Polski, pytałem czy zrobią może wyjątek i wyślą, pisałem do nich jakieś dwa miesiące temu, po angielsku, nie odpisali. Może trzeba cyrylicą? Ktoś obeznany jest? Bo u mnie cienko z tym.
Aha, i jeszcze w sprawie tych procków ze złym wsadem... Diodek mieć nie będe więc nie odeśle, więc jeśli jestem komuś coś winien to proszę żeby te osoby się odezwały również na PW.
I widze że zainteresowanie rośnie, bardzo dobrze
[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 8:46 pm ]
Podlinkowałem z artykułu na swojej www do tego tematu, może zbierzemy więcej "antyfanów" TV