Fiddo84,
powiem tak, od kilku godzin jestem posiadaczem S2 z postu powyżej (2,8A na diodzie XM-L2 T6 3C z driverem programowalnym std v1.2 od grega) - świetna sprawa.
Przed chwilą wróciłem z wieczornej wyprawy i powiem Tobie szczerze, jeśli potrzebujesz latarkę głównie do oświetlenia drogi podczas jazdy rowerem, to ta nada się idealnie. Ustawiając driver na poziom 5 - z tego co pamiętam chyba 9% mocy, w zupełności wystarcza do poruszania się (15-20 km/h) po drogach.
Tryb 8 - około 35% mocy - to już można pędzić.
Tryb 10 - około 60% mocy, to ponad 50 metrów długości i więcej niż 10 metrów szerokości światła, tak więc, co najmniej wystarczająco...
.
Zobacz na zdjęcie powyżej, prawie idealnie odwzorowuje jej moc (choć w realu wydaje mi się, że jest go więcej
).
Mam porównanie z M1, UltraFire WF-501B i Convoy C8. S2 przy nich wypada bezkonkurencyjnie, rozkład światła wręcz idealny na rower. Zasięg gorszy od C8 ale nie o zasięg w tym przypadku chodzi a raczej o szerokość promienia.
Gdybyś miał jakieś pytania, pisz śmiało.
ps. greg, dziękuję za Twój driver. Dariusz70 - lampka rewelacja, ukłony dla Ciebie i jeszcze raz dziękuję...