Podziel się swoją radością
Podłączyłem na opak wtyczkę balansera do ładowarki i włączyłem balansowanie, na szczęście nic się nie stało i ładuje dalej
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Jakiś czas temu śmierdziało palonym plastikiem. Pod osłoną nocy, przypadkiem znalazłem winowajcę. Z rana zrobiłem zdjęcia, a teraz właśnie zaniosłem info na A4 i położyłem na miejscu palenia. Napisałem, że zdjęcia porobione i proszę w imieniu środowiska i przyszłych pokoleń o nie trucie okolicy, bo będę zmuszony zadenoncjować. I to mi sprawia radochę, że zrobiłem coś małego acz dobrego dla środowiska
SF L2 XM-L T5 4B
Armytek Wizard WR
Armytek Wizard WR
- lord_craven
- lord_craven
To tylko półśrodek. Dopóki zadek się nie przyzwyczai, to będzie bolałcudny pisze:Spodenki z pampersem by się przydały, koniecznie.
A ja nawet na głównych drogach miałem mało samochodów, bo rowerzystów to ze świecą...Chmara to mało powiedziane, czasem nie dało się przejechać w ogóle..
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
Szanuj swój tył bo masz jeden...lord_craven pisze: To tylko półśrodek. Dopóki zadek się nie przyzwyczai, to będzie bolał
Od roku mam sztycę amortyzowaną i sobie chwalę-jeśli oczywiście nie przeszkadza wam większa waga takowej.
Witam,cudny pisze:50km zrobiłem i tyłek mi chyba odpadnie zaraz. Spodenki z pampersem by się przydały, koniecznie.
polecam zainteresować się spodenkami z wkładką z wstawkami żelowymi, np. Rogelli Ponzone. Sam jeżdżę od niedawna i jak po raz pierwszy w domu tylko się przymierzyłem bez odpowiednich spodenek to już mnie później kilka dni tyłek bolał Teraz mam spodenki z wkładką z wstawkami żelowymi (inne, tańsze, do powyższych się przymierzam) i spokojnie ponad 50 km śmigam prawie bez bolącego tyłka Niektórzy alternatywnie (bądź również) zmieniają siodełko na bardziej przyjazne lub nakładają na posiadane pokrowce żelowe.