Niestety błyskawiczne doładowanie PP często zawodzi więc nie nadaje się do błyskawicznych promocji. Już kilka razy miałem na PP awarie ich pośrednika bluecash i pieniądze pojawiały się w PP po 1-2 dniach zamiast standardowych 15 minut.
Tak, często jest tak że jak kasa nie przyjdzie w 5 minut to znaczy że przyjdzie po kilku godzinach lub nawet na drugi dzień. Mój rekord to ponad dwie doby. Dla tego warto na PP trzymać jakieś pieniążki i nie pozostawiać pustego konta, bo uwierzcie, zemści się to kiedy będzie dobra promocja, pół forum się na nią załapie, a my będziemy czekali na doładowanie
hoka pisze:Niestety błyskawiczne doładowanie PP często zawodzi więc nie nadaje się do błyskawicznych promocji. Już kilka razy miałem na PP awarie ich pośrednika bluecash i pieniądze pojawiały się w PP po 1-2 dniach zamiast standardowych 15 minut.
właśnie czekałem ponad 6 godzin na błyskawiczne doładowanie:-( na szczęście udało się kupić w dobrej cenie
spokojnie można z karty, nie tylko kredytówki ale i debetówki z możliwością płacenia w sieci. co więcej, w banggoodzie możesz płacić w złotówkach z debetówki z pominięciem PP jeśli mnie pamięć nie myli. wtedy nie bawisz się w przewalutowanie. prościej już się nie da