Banggood

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Jimmy

Post autor: Jimmy »

To jak już o PP mowa, to czy trzeba mieć karte kredytową czy wystarczy "zwykła" bankomatowa żeby płacić przez PP ? :wstyd:
michal1

Post autor: michal1 »

Możesz robić zwykłe przelewy.
Awatar użytkownika
maba

Post autor: maba »

Ale jak ktoś hurtowo nie kupuje to po co podpinać kartę? Błyskawiczne doładowanie przecież nie trwa zbyt długo :mrgreen:
hoka

Post autor: hoka »

Niestety błyskawiczne doładowanie PP często zawodzi więc nie nadaje się do błyskawicznych promocji. Już kilka razy miałem na PP awarie ich pośrednika bluecash i pieniądze pojawiały się w PP po 1-2 dniach zamiast standardowych 15 minut.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Tak, często jest tak że jak kasa nie przyjdzie w 5 minut to znaczy że przyjdzie po kilku godzinach lub nawet na drugi dzień. Mój rekord to ponad dwie doby. Dla tego warto na PP trzymać jakieś pieniążki i nie pozostawiać pustego konta, bo uwierzcie, zemści się to kiedy będzie dobra promocja, pół forum się na nią załapie, a my będziemy czekali na doładowanie :mrgreen:
sunkist

Post autor: sunkist »

hoka pisze:Niestety błyskawiczne doładowanie PP często zawodzi więc nie nadaje się do błyskawicznych promocji. Już kilka razy miałem na PP awarie ich pośrednika bluecash i pieniądze pojawiały się w PP po 1-2 dniach zamiast standardowych 15 minut.
właśnie czekałem ponad 6 godzin na błyskawiczne doładowanie:-( na szczęście udało się kupić w dobrej cenie :-)
Awatar użytkownika
Jimmy

Post autor: Jimmy »

czyli trzeba trzymać kasę na PP czy można zapłacić z karty kredytowej przez PP na bieżaco? tzn nie czeka się na przelew itp?
wujek_red

Post autor: wujek_red »

spokojnie można z karty, nie tylko kredytówki ale i debetówki z możliwością płacenia w sieci. co więcej, w banggoodzie możesz płacić w złotówkach z debetówki z pominięciem PP jeśli mnie pamięć nie myli. wtedy nie bawisz się w przewalutowanie. prościej już się nie da ;)
Awatar użytkownika
Wojto

Post autor: Wojto »

Macie coś fajnego do kupienia za kupon 5$/10$? Powerbank Xiaomi i słuchawki już zakupione, jeszcze z 4 rzeczy bym kupił :P
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

W takim razie do kompletu brakuje Ci jeszcze Mibanda. :mrgreen:
sunkist

Post autor: sunkist »

piciex pisze:W takim razie do kompletu brakuje Ci jeszcze Mibanda. :mrgreen:
powiedziałbym że do kompletu oprócz Mibanda brakuje mu jeszcze telefonu :-) np Mi4c
Awatar użytkownika
piciex

Na telefon to fajne były te kupony za rejestrację w newsleterze 20$/200$, albo kupon 10% rekompensaty za test02.

Swoją drogą skarpety nie działają, ale lista wygranych maili nieustannie leci. :razz:
Awatar użytkownika
pegasus_sis

Post autor: pegasus_sis »

Z cyklu - co jeszcze można zasilić z biednego portu USB :rotfl:

http://www.banggood.com/Professional-US ... ?utmid=344
Awatar użytkownika
Roni11

Post autor: Roni11 »

Wojto pisze:Macie coś fajnego do kupienia za kupon 5$/10$? Powerbank Xiaomi i słuchawki już zakupione, jeszcze z 4 rzeczy bym kupił :P
Teraz to ja bym nic nie kupował.
Ceny poszły w górę.

Poczekałbym na twoim miejscu jak powerbanki znowu wrócą do poziomu ~12$.
Awatar użytkownika
piciex

Ja tam teraz nic nie kupuję. Nachomikowałem punktów i czekam bo jestem ciekaw co oni testowali, tym "test02". ;)
ODPOWIEDZ