A można prosić zdjęcia rozkręconej latarki? te 3x xml, których ostatnio sie więcej zrobiło na forum. Interesuje mnie możliwość zmian we wnętrzu - poprawienie przewodzenia ciepła. I czy w ogóle jest sens iść w kierunku 3 diod zamiast jednej, z większą dostępnością refów, driverów...
19w9abc pisze:A można prosić zdjęcia rozkręconej latarki? te 3x xml, których ostatnio sie więcej zrobiło na forum. Interesuje mnie możliwość zmian we wnętrzu - poprawienie przewodzenia ciepła. I czy w ogóle jest sens iść w kierunku 3 diod zamiast jednej, z większą dostępnością refów, driverów...
Jak Ci się nią ostrzy? Bo ja chyba coś nie umiem.
Nie mogę mojego SRM710 naostrzyć tak, żeby golił:/
Kolega na zwykłej osełce mi tak wyciągnął, a tu nie mogę?
Pozdrawiam
DNF pisze:Jak Ci się nią ostrzy? Bo ja chyba coś nie umiem.
Nie mogę mojego SRM710 naostrzyć tak, żeby golił:/
Kolega na zwykłej osełce mi tak wyciągnął, a tu nie mogę?
Pozdrawiam
Dobrze, przeciągam 4razy na diamencie lekko klinując ostrze potem 3 razy na wolframie i 2 razy na ceramicznym
w końcu wszystkie noże w domu ostre
Mam i ja.... możecie zrobić fote jak wyglądają wasze noże po ostrzeniu? bo nie wiem czy mi dobrze wychodzi. Papier tną bez szarpania, z boczkiem do jajecznicy też sobie nóż świetnie poradził
Właśnie do mnie przyszła kolonia Formica fusca z curtus.pl
2 królowe i ok. 30 robotnic - chyba bonus dostałem, bo w opisie nie było, że kolonie są poliginiczne
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
A ja będąc w wyjątkowo złym humorze zaszedłem w drodze do domu do sklepu z militariami itp. i kupiłem sobie kilka metrów paracordu. Fantastyczna linka, szkoda że tak późno wpadła mi w ręce. Teraz siedzę w domu i do wszystkiego dorabiam "ogonki taktyczne". Ostatnio coraz częściej dowiaduję się, że wcale nie trzeba wydawać trzycyfrowej kwoty, żeby kupić coś fajnego.