Dobra cena!
Nie widzę innej opcji jak zapytać się bezpośrednio w sklepie, mi osobiście trafił się plastik i alu, oba dobrze skupiały światło i były przyzwoicie wykonane.
Sklep ma stały opis, a różne partie latarek mogą mieć różne reflektory.
Nie mniej jednak z kodem BLF opłaca się ją brać i obowiązkowo zmodować, wychodzi super zasięg.
Sklep ma stały opis, a różne partie latarek mogą mieć różne reflektory.
Nie mniej jednak z kodem BLF opłaca się ją brać i obowiązkowo zmodować, wychodzi super zasięg.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
W sprawie AceBeam K40M z http://wallbuys.com/ ktoś ma jakieś bardziej precyzyjne informacje o dostawie? Moja ma bardzo dziwny numer i ani widu, ani słychu.
pzdr
a
pzdr
a
Jarekk, w liście dostaniesz instrukcję co powinieneś zrobić. A będziesz musiał podesłać im na email dokument w formacie pdf z potwierdzeniem zapłaty np z paypal oraz dobrze jest dodać email od sklepu lub zrzut ekranu z szczegółami zamówienia ze sklepu. Do tego Twoje dane.
To czy dostaniesz vat do zapłaty będzie już od nich zależało, ale nastaw się że jednak tak, bo nie mieści się w widełkach.
Płacić będziesz listonoszowi przy odbiorze.
To czy dostaniesz vat do zapłaty będzie już od nich zależało, ale nastaw się że jednak tak, bo nie mieści się w widełkach.
Płacić będziesz listonoszowi przy odbiorze.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
arkus, jestem w dokładnie takiej sytuacji jak Ty, swoją K40M kupiłem 3 listopada i też na podstawie numeru transakcji wygenerowałem sobie na stronie WallaBuys jakiś bezsensowny numer z którego nic nie wynika.arkus pisze:W sprawie AceBeam K40M z http://wallbuys.com/ ktoś ma jakieś bardziej precyzyjne informacje o dostawie? Moja ma bardzo dziwny numer i ani widu, ani słychu.
pzdr
a
Któryś z kolegów na forum coś wspominał, że na WB przy promocyjnych ofertach jeżeli przysługuje przesyłka rejestrowana to jednak bez możliwości jej śledzenia.
Na razie cierpliwie czekam, choć lada dzień minie trzy tygodnie od momentu zakupu i już chyba przesyłka powinna być w Europie, co najmniej.
Może w przypływie niecierpliwości napiszę do WB z pytaniem o wyjaśnienie całej sytuacji z tym dziwnym numerem nadania, zaczekam jeszcze do wtorku.
PS W przypadku UC trzeba się liczyć z dopłatą około 30% (cło + VAT) liczoną od wartości przesyłki wraz z kosztem wysyłki.
___
Cła nie doliczą, bo jest to zakup okazjonalny na kwotę niższą niż 150 Euro. Doliczyć mogą co najwyżej VAT. Póki co poczekaj aż zmieni się status na "przesyłka zatrzymana przez Urząd Celny". Czasami paczki przechodzą
VAT zapłacisz od wartości całej transakcji, czyli w tym przypadku maksymalnie ok. 60zł + ewentualne koszty ze strony poczty (kilka złotych).
VAT zapłacisz od wartości całej transakcji, czyli w tym przypadku maksymalnie ok. 60zł + ewentualne koszty ze strony poczty (kilka złotych).
Thrower to nie wszystko - czasem trzeba światła blisko
zwrócą ci koszt-koszt przesyłki. Cło jest twoim obowiązkiem, nie ich. A na latarki jest 23% vatu bez dodatkowych opłat.arkus pisze:Jak doliczą cło i odmówię przyjęcia przesyłki. Co dalej?Vigo pisze: PS W przypadku UC trzeba się liczyć z dopłatą około 30% (cło + VAT) liczoną od wartości przesyłki wraz z kosztem wysyłki.
Sklep przyjmie towar i zwróci pieniądze?
Będę musiał płacić za powrotną przesyłkę?