Polska wschód to tereny rolnicze upadłe PGRy. Wjeżdżając do woj. Lubelskiego nie trzeba widzieć znaków wystarczy zobaczyć stan naszych dróg. Idąc dalej za ciosem popatrzmy na Podkarpacie jakie tam są drogi.
Fakt faktem Roztoczański Park Narodowy ma czym się pochwalić w tym Zwierzyniec, Susiec, Józefów.
Zegarek nie świadczy o tym skąd ktoś pochodzi bo i na terenach polski C itd są ludzie przy kasie. Co innego że ja bym nie wydał tylu pieniędzy na zegarek, mając nawet 100 000 zł dochodu miesięcznie. Zegarek to zegarek.
Poza tym coś mi telefon szwankuje i do tego muszę się szykować do rozmowy rekrutacyjnej, więc mam całe 4 dni na wkucie 3 ustaw...
Artur: ja teraz po 8 miesiacach prac dorywczych (z przewagą siedzenia na przysłowiowej d***) znalazłem bardzo fajną pracę praktycznie na miejscu, ale
-pierwszy minus: bez umowy (na razie)
-w branży z którą miałem dotychczas mało wspólnego (serwis agd)
-i co gorsze mam 3 miechy na zrobienie prawka- a parę innych wydatków mam niestety...
Także szału też nie ma, mieszkając w "stolycy" najdłuższy mój okres bezrobocia to dwa tygodnie, a mieszkałem tam parę lat i nie trzymałem się na siłę jednego miejsca.
Wczoraj w przeciągu ostatnich dwóch lat drugi raz padł czujnik położenia wału w silniku w dodatku w innym mieście wojewódzkim ale na szczęście laweta z PZU wyrobiła się w 20 minut ale na razie wściekłość jeszcze ze mnie nie zeszła.
Chciałem dzisiaj trochę pomodować latarki. Na warsztat pierwsza poszła ET T20C2 - trzeba tokarni do dokończenia, więc teraz leży rozkręcona i czeka. No to wziąłem się za klona Speara, chciałem wsadzić XP-G2 na miedzi i mocny driver - i nie mogę wyjąć XR-E, PCB przykleiłem termoglutem na amen, chyba Bóg świety tego nie ruszy. Miałem jeszcze robić Apex, ale coś mi ochota przeszła...
Jak nie zależy Ci na podłożu to spróbuj może włożyć małe szczypce precyzyjne w otwory w podłożu i przekręcić.
Ja miałem podobnie z podłożami na termoglue , bez pogięcia ich nie dało rady odkleić - teraz stosuje wyłącznie pastę bo szkoda ich a moda można zrobić zawsze