Szczęśliwego Bożego Narodzenia 2012 :)

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Szczęśliwego Bożego Narodzenia 2012 :)

Post autor: Pikom »

Kochani,

Koniec świata odwołano... przynajmniej na razie. Ruszam w drogę by odwiedzić Rodzinkę i pewnie nie będę zbyt często na forum. W związku z tym życzę wszystkim jak najwięcej światłości, radości, miłości i wszystkiego tego co sobie wymarzycie w czasie Świąt i w Nowym Roku. I oby Mikołaj niejaki Święty był silny i sprawny w roznoszeniu latarkowych prezentów ;)

Wesołych Świąt !!
Pozdr.
Pikom
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

...a ja Wam życzę byście święta spędzili z Najbliższymi, z Ludźmi którzy są dla Was ważni, których kochacie...lubicie. Dobrych Ludzi o jasnych sercach i umysłach, fajnych prezentów i ciekawych perspektyw na nadchodzący rok. Dużo Wszelakiej Światłości :)
oskar

Post autor: oskar »

I ja również chciałem się przyłączyć do życzeń, by wszyscy byli szczęśliwi i nie mieli zbyt wielu zmartwień w nadchodzącym trudnym roku 2013, dużo sił i pasji, być tym kim chcemy być dla naszych bliskich, przyjaciół, kolegów, dla wszystkich.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

Również wszyskiego najlepszego dla Wszystkich z okazji świąt , zdrowia , szczęścia , fajnych światełek życzy Krzycho :)
elektroda.pl
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Re: Szczęśliwego Bożego Narodzenia 2012 :)

Post autor: Pyra »

Witam
Pikom pisze:Koniec świata odwołano...
Noo nie wiem, wczoraj olej napędowy był tańszy od etyliny :mrgreen:
Zdrowych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze. Aby wszelkie kłótnie i swary zostały w tym dniu zapomniane.

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
DNF

Post autor: DNF »

Ja także się przyłączam. Wszystkiego co najlepsze, rodzinnego ciepła nie tylko w okresie Świąt.
Światłości, nie tylko tej latarkowej, aby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego, no i Błogosławieństwa Bożego :)
Pozdrawiam
Mikołaj
Awatar użytkownika
Kazik

Post autor: Kazik »

Na Święta życzę wszystkim pogody ducha, rodzinnej atmosfery, uśmiechu na twarzy a wreszcie smacznego barszczu. :mrgreen: No i fajnych prezentów pod choinką w tym oczywiście latareczek najmocniejszych, najdalej świecących, z najlepszum UI, prawdziwym HAIII i co tam sobie tylko wymarzycie. ;-)
Awatar użytkownika
MariuszB.

Post autor: MariuszB. »

Zdrowych, Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz
Szczęśliwego Nowego 2013 Roku
Obrazek
Pozdrawiam
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki :)
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

I ja życzę wszystkim Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wam Mikołaj przyniesie co tylko chcecie. :wink:

I dużo zdrowia, czego mi w tej chwili brakuje... Jakieś przeziębienie mnie dopadło akurat przed Wigilią. Najgorsze jest to, że nie chce mi się jeść. :lol:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dariusz70

Post autor: Dariusz70 »

Rozświetlonych, rodzinnych, radosnych Świąt

Obrazek

oraz wystrzałowego Nowego Roku.
Niech ten Nowy Rok przyniesie co najlepsze.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

To ja jeszcze życzę Waszym zwierzakom przetrwania wystrzałowego Sylwestra. :wink:
Pozdrawiam
missieek

Post autor: missieek »

Wszystkiego, co najlepsze z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia, mnóstwo radości, rodzinności, światełkowości a przede wszystkim dużo zdrowia dla Wszystkich.

Oby nadchodzący rok 2013 był lepszy od tego, który żegnamy.
DNF

Post autor: DNF »

Dariusz, oddawaj mój komplet ratanowy :D też mam taki sam :)
Awatar użytkownika
Tomek210
Kontakt:

Post autor: Tomek210 »

Ja z kolei sobie, oraz wszystkim chętnym chciałbym życzyć świętego spokoju :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Również chciałbym się dołączyć i życzyć wszystkim na Święta i cały następny rok tego co chyba najcenniejsze - Zdrowia Panowie dla Was i waszych rodzin.
ODPOWIEDZ