Szczęśliwego Bożego Narodzenia 2012 :)
Szczęśliwego Bożego Narodzenia 2012 :)
Kochani,
Koniec świata odwołano... przynajmniej na razie. Ruszam w drogę by odwiedzić Rodzinkę i pewnie nie będę zbyt często na forum. W związku z tym życzę wszystkim jak najwięcej światłości, radości, miłości i wszystkiego tego co sobie wymarzycie w czasie Świąt i w Nowym Roku. I oby Mikołaj niejaki Święty był silny i sprawny w roznoszeniu latarkowych prezentów
Wesołych Świąt
Koniec świata odwołano... przynajmniej na razie. Ruszam w drogę by odwiedzić Rodzinkę i pewnie nie będę zbyt często na forum. W związku z tym życzę wszystkim jak najwięcej światłości, radości, miłości i wszystkiego tego co sobie wymarzycie w czasie Świąt i w Nowym Roku. I oby Mikołaj niejaki Święty był silny i sprawny w roznoszeniu latarkowych prezentów
Wesołych Świąt
Pozdr.
Pikom
Pikom
- Calineczka
- Kontakt:
I ja również chciałem się przyłączyć do życzeń, by wszyscy byli szczęśliwi i nie mieli zbyt wielu zmartwień w nadchodzącym trudnym roku 2013, dużo sił i pasji, być tym kim chcemy być dla naszych bliskich, przyjaciół, kolegów, dla wszystkich.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
Re: Szczęśliwego Bożego Narodzenia 2012 :)
Witam
Zdrowych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze. Aby wszelkie kłótnie i swary zostały w tym dniu zapomniane.
Pozdrawiam
Noo nie wiem, wczoraj olej napędowy był tańszy od etylinyPikom pisze:Koniec świata odwołano...
Zdrowych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze. Aby wszelkie kłótnie i swary zostały w tym dniu zapomniane.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.