SKY RAY KING Mimic
Jakość Sky Ray King znacząco spadła. Pozostanie zakup oficjalnego klona SRK: FandyFire UV-S5 z Dealextrime.
Był pierwszą moją modyfikacją SRK. Jakościowo bez zarzutu. Niestety czas przesyłek z DX
Był pierwszą moją modyfikacją SRK. Jakościowo bez zarzutu. Niestety czas przesyłek z DX
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl
Ostatnio miałem lot z wsdeal po czym okazało się że moja paczka jest w Rosji i tam utkneła , wsdeal zwróciło mi pieniądze ale w sumie 4tyg czekałem i czekałemWitam,
Zamówienie z Manafont na pełnego "golden" SRK, złożone 13 listopada, wysłane przez SingPost 13 listopada, wylot 29 listopada.
Jak do tej pory nie ma śladu... nawet na sledzenie.poczta-polska.pl nic nie ma.
Macie jakieś informacje, że Wasze paczki są już w Polsce?
Chyba to jest wina po stronie chińskiej mają opóźnienia w wysyłce, system pokazuje że paczka opuściła chiny a w rzeczywistości nadal tam się znajduje
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Napisałem do Manafont i w odpowiedzi dostałem:
- że tracking jest niepewny (szczyt sezonowy)
- że paczka powinna dotrzeć na dniach
- żeby sprawdzić na poczcie, bo może już tam jest (np. brak awizo)
W sumie więc nic ciekawego
Ale w listopadzie średnio w SingPost szło 10 dni (z DX), więc teraz w szczycie póki co 16 dni to nie jest powód do paniki. Mam nadzieję, że nadal gdzieś moja paczka idzie
No i druga rzecz, to w jakiej wersji będzie - z nowym sterownikiem czy ze starym...
Zamówiłem tego: SKY RAY KING CREE XM-L T6 3-LED 2000-Lumen 3-Mode Flashlight - Golden - macie jakieś info, które to są wersje aktualnie?
Tak czy siak nastawiam się na jakiegoś delikatnego MOD'a.
- że tracking jest niepewny (szczyt sezonowy)
- że paczka powinna dotrzeć na dniach
- żeby sprawdzić na poczcie, bo może już tam jest (np. brak awizo)
W sumie więc nic ciekawego
Ale w listopadzie średnio w SingPost szło 10 dni (z DX), więc teraz w szczycie póki co 16 dni to nie jest powód do paniki. Mam nadzieję, że nadal gdzieś moja paczka idzie
No i druga rzecz, to w jakiej wersji będzie - z nowym sterownikiem czy ze starym...
Zamówiłem tego: SKY RAY KING CREE XM-L T6 3-LED 2000-Lumen 3-Mode Flashlight - Golden - macie jakieś info, które to są wersje aktualnie?
Tak czy siak nastawiam się na jakiegoś delikatnego MOD'a.
"No i druga rzecz, to w jakiej wersji będzie - z nowym sterownikiem czy ze starym..."
Wersja mimic, klon z DX i orginał kupowany dawno, mają takie same drivery (mam pięć).
Ciekawy driver może być w SRK z CNQ wspomniany przez krzycho123.
MOD rozwiąże problem. Wstawić driver MR2007vxx , udład szeregowy diod i ogniw i mamy prawdziwego Kinga .
Wersja mimic, klon z DX i orginał kupowany dawno, mają takie same drivery (mam pięć).
Ciekawy driver może być w SRK z CNQ wspomniany przez krzycho123.
MOD rozwiąże problem. Wstawić driver MR2007vxx , udład szeregowy diod i ogniw i mamy prawdziwego Kinga .
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl
Widzę, że przesyłka jest już w kraju. Ciekaw jestem która wersja dojdzie - stara dobra czy nowa gorsza.
[ Dodano: 18 Grudzień 2012, 13:21 ]
Przesyłka w domu.
Jest już nowa wersja tzn gorsza jakościowo ale ogólnie nie ma źle. Sprężynki zdecydowanie za słabe, diody nie do końca dobrze wycentrowane, styki gdzieś są słabe, bo przerywa czasem w niższym trybie. Sterownik wygląda na stary.
PS Jak dostać się do piguły?
[ Dodano: 18 Grudzień 2012, 13:21 ]
Przesyłka w domu.
Jest już nowa wersja tzn gorsza jakościowo ale ogólnie nie ma źle. Sprężynki zdecydowanie za słabe, diody nie do końca dobrze wycentrowane, styki gdzieś są słabe, bo przerywa czasem w niższym trybie. Sterownik wygląda na stary.
PS Jak dostać się do piguły?