Szuflada prawdziwego flashloholika
Szuflada prawdziwego flashloholika
Czyli kazikowa szuflada na zabawki
Wykonałem ją dawno temu, ale dopiero wzięło mnie na zrobienie zdjęć. Bardzo ułatwia utrzymanie porządku w kolekcji i chroni lampki przed obijaniem się o siebie. W pierwotnej wersji zestaw lampek był delikatnie inny (np. DRY zamiast Kinga), obecne dziury można zawsze powiększyć, jest także pozostawione miejsca na nowe. Użyta gąbka pierwotnie miała służyć wyciszaniu pomieszczeń.
Wykonałem ją dawno temu, ale dopiero wzięło mnie na zrobienie zdjęć. Bardzo ułatwia utrzymanie porządku w kolekcji i chroni lampki przed obijaniem się o siebie. W pierwotnej wersji zestaw lampek był delikatnie inny (np. DRY zamiast Kinga), obecne dziury można zawsze powiększyć, jest także pozostawione miejsca na nowe. Użyta gąbka pierwotnie miała służyć wyciszaniu pomieszczeń.
Ja myślałem - ale zamiast walizki zrobiłem sobie szufladę. Takie walizki (ja oglądałem w Castoramie) są strasznie gównianej jakości - ścianka ma wygląd aluminium, ale wytrzymałością przypomina raczej tekturę. Do trzymania kolekcji OK, ale wrażenie jakości pozostawia wiele do życzenia.Maruda pisze:A nie myślał ktoś o takim czymś: w marketach (np. w Makro) można za nieduże pieniądze kupić aluminiową walizkę (bywają w trzech wielkościach), wyłożyć wspomnianą gąbką, i w niej nosić swoje zabawki.
Witam
Pozdrawiam
Eeee tam, ja już kilka lat mam taką walizkę i spakowałem do niej podstawowe narzędzia serwisowe i jeździ ze mną często na różne "fuchy"...Kazik pisze:Takie walizki (ja oglądałem w Castoramie) są strasznie gównianej jakości - ścianka ma wygląd aluminium, ale wytrzymałością przypomina raczej tekturę. Do trzymania kolekcji OK, ale wrażenie jakości pozostawia wiele do życzenia.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Tu masz : http://allegro.pl/hitachi-profesjonalna ... 10317.htmlKazik pisze:Marzy mi się taka waliza z polimeru, wodoszczelna i w ogóle, ale koszta...
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9