Szuflada prawdziwego flashloholika

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
Kazik

Szuflada prawdziwego flashloholika

Post autor: Kazik »

Czyli kazikowa szuflada na zabawki :twisted:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wykonałem ją dawno temu, ale dopiero wzięło mnie na zrobienie zdjęć. ;) Bardzo ułatwia utrzymanie porządku w kolekcji i chroni lampki przed obijaniem się o siebie. W pierwotnej wersji zestaw lampek był delikatnie inny (np. DRY zamiast Kinga), obecne dziury można zawsze powiększyć, jest także pozostawione miejsca na nowe. Użyta gąbka pierwotnie miała służyć wyciszaniu pomieszczeń. ;)
fxxx

Post autor: fxxx »

Do takiej wagi użyj innych prowadnic:-) sorry, zboczenie zawodowe;-) gdzie kupic taka gąbkę?
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

Prawdziwy flashloholik :o
Piękna kolekcja.

A co to za mebel?
Awatar użytkownika
Volo

Post autor: Volo »

Szacun, moje leżą gdzie popadnie, ale chyba zafunduję im taką leżankę :oops:
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Awatar użytkownika
Kazik

Ta szafka to meblowy McDonald - z Black Red White, nie wymagajcie za wiele. :mrgreen:

Gąbke brałem z Allegro - na podobnej aukcji jak podał Nightmare.
Maruda

Post autor: Maruda »

A nie myślał ktoś o takim czymś: w marketach (np. w Makro) można za nieduże pieniądze kupić aluminiową walizkę (bywają w trzech wielkościach), wyłożyć wspomnianą gąbką, i w niej nosić swoje zabawki.
Awatar użytkownika
Kazik

Maruda pisze:A nie myślał ktoś o takim czymś: w marketach (np. w Makro) można za nieduże pieniądze kupić aluminiową walizkę (bywają w trzech wielkościach), wyłożyć wspomnianą gąbką, i w niej nosić swoje zabawki.
Ja myślałem - ale zamiast walizki zrobiłem sobie szufladę. :D Takie walizki (ja oglądałem w Castoramie) są strasznie gównianej jakości - ścianka ma wygląd aluminium, ale wytrzymałością przypomina raczej tekturę. Do trzymania kolekcji OK, ale wrażenie jakości pozostawia wiele do życzenia.
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

Zresztą ile takich waliz by trzeba na całą kolekcję... ;)
Pozdr.
Pikom
Maruda

Post autor: Maruda »

Widocznie są różnej produkcji. Ja mam jedną, ma wzmocnienia wszystkich boków i dodatkowo okute wszystkie rogi. Może nie jest pancerna, ale noszę w niej akcesoria do wiatrówki i sprawuje się bez zarzutu.
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Kazik pisze:Takie walizki (ja oglądałem w Castoramie) są strasznie gównianej jakości - ścianka ma wygląd aluminium, ale wytrzymałością przypomina raczej tekturę. Do trzymania kolekcji OK, ale wrażenie jakości pozostawia wiele do życzenia.
Eeee tam, ja już kilka lat mam taką walizkę i spakowałem do niej podstawowe narzędzia serwisowe i jeździ ze mną często na różne "fuchy"...

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
Kazik

W tych które oglądałem można było przesuwac ściankę palcem. :) Ale rzeczywiście miały wzmocnione brzegi i kanty (tylko dzięki tamu stanowiły w miarę integralną całość).

Marzy mi się taka waliza z polimeru, wodoszczelna i w ogóle, ale koszta...
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

Kazik pisze:Marzy mi się taka waliza z polimeru, wodoszczelna i w ogóle, ale koszta...
Tu masz :P: http://allegro.pl/hitachi-profesjonalna ... 10317.html
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
ODPOWIEDZ