MacTronic HL-922 - jaka latarka do 100 zł

Oświetlenie montowane na głowie
cenys

MacTronic HL-922 - jaka latarka do 100 zł

Post autor: cenys »

Witam,

Jestem nowy, więc się przywitam. Trochę forum już poczytałem jednak mam pewne pytania.
Potrzebuję czołówki dla ojca do granicy powiedzmy 100 zł. Tak wiem, jest trochę tematów o tym mam te egzemplarze w pamięci ale chciałem się spytać o jeden model światełka o którym informacji nie znalazłem. Mianowicie chodzi o model MacTronic HL-922. Ktoś z Was miał może z nią do czynienia lub wie coś na ten temat.
Czołówka głównie będzie potrzebna do bliskich prac typu sławne wymiany koła w samochodzie. Nie wchodzą tu w grę żadne biegi zjazdy lub itp ekstremalne wypady. Maxymalnie to chodzenie po lesie. Przede wszystkim prace na bliskie odległości czyli pożądany byłby szeroki kąt dawania światła. Wiem że najlepsza byłaby zebra ale no niestety budżet nie pozwala :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Re: MacTronic HL-922 - jaka latarka do 100 zł

Post autor: Pikom »

cenys pisze:[...]Mianowicie chodzi o model MacTronic HL-922. ['''] Przede wszystkim prace na bliskie odległości czyli pożądany byłby szeroki kąt dawania światła. [...]
Ta czołówka ma wyłącznie światło skupione co mocno przeczy temu co cytuję u góry. Kiedyś kupowałem dla znajomych dzieciaków czołówki MacTronic Outdoor Pro HLS-K4 DIFFUSE - zdecydowanie lepszy wybór choć cena też "lepsza" ;) Najważniejsze - może świecić światłem skupionym i rozproszonym. Czy to najlepszy wybór w tej cenie? Ciężko mi powiedzieć, piszę tylko o tym co sam wypróbowałem.
Pozdr.
Pikom
ODPOWIEDZ