Jest powód do zadowolenia. W pracy baaardzo tłusty miesiąc w związku z nałożeniem się bliskości Świąt oraz wyłączeniem analogowej TV w Poznaniu. Wysiłek psychiczny, ciśnienie na realizację planów naprawdę duże, ale za to wypłata też taka będzie
megabit pisze:Jest powód do zadowolenia. W pracy baaardzo tłusty miesiąc w związku z nałożeniem się bliskości Świąt oraz wyłączeniem analogowej TV w Poznaniu. Wysiłek psychiczny, ciśnienie na realizację planów naprawdę duże, ale za to wypłata też taka będzie
Nie wiem czy można o to pytać ale co mi tam. Megabit jak bardzo tłusty?
A nie wiem o co konkretnie pytasz Powiedzmy że obecną tłustość definiuję potem na czole i 10-15 umowami dziennie. A, żadna infolinia, pracuję stacjonarnie w APS'ie
megabit pisze:A nie wiem o co konkretnie pytasz Powiedzmy że obecną tłustość definiuję potem na czole i 10-15 umowami dziennie. A, żadna infolinia, pracuję stacjonarnie w APS'ie
Wiesz wiesz o co pytałem.
Chciałem wiedzieć tak dla porównania.
BTW, wiecie że w ostatnich czasach pytanie o zarobki dla wielu jest bardziej osobiste niż wyznanie religijne czy orientacja seksualna?
Przynajmniej patrząc po znajomych i sobie samym.
Gratulować tłustości wypłaty
Nie wiedziałem, że na tym forum też emeryci się wypowiadają
Bo emeryt to taki zramolały sklerotyk z zaawansowaną demencją starczą, któremu lumbago i reumatyzm nie pozwala na robienie czegokolwiek (no może w pampersy).