To dobrze - nawet jakby okazała sie ładniejsza do Predatora to zdąże się nim nacieszyć.Nightmare pisze:Tajemnica na razie bo chcę was potrzymać w niepewnościJak się zwie owe cudeńko?
Co sobie ostatnio kupiliście?
"Poprawić warunki termiczne", znaczy wyciąć dziurę w plastikowej obudowie i wywalić radiator na zewnątrz.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
No to XM-L i driver na AMC 2,8A plus kontrola termiczna i można świecić do woli
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Szczerze - tylko och... i zrobiłem największe latarkowe zakupy w życiu. Kolejne 3 lampki w drodze.
Tak na poważnie to część lampek z zasady idzie na sprzedaż - na dwa HDSy mnie nie stać, jeden na pewno pójdzie do ludzi po ich poznaniu (w zasadzie już wiem że będzie to Twisty).
Jak znowu przyjdzie RRT-0 to muszę zdecydować czy zostaje on, Novatac albo Quark 1xAA.
Tak na poważnie to część lampek z zasady idzie na sprzedaż - na dwa HDSy mnie nie stać, jeden na pewno pójdzie do ludzi po ich poznaniu (w zasadzie już wiem że będzie to Twisty).
Jak znowu przyjdzie RRT-0 to muszę zdecydować czy zostaje on, Novatac albo Quark 1xAA.
A ja sobie kilka dni temu taką żarówkę kupiłem. Dla bajeru oczywiście, ale okazała się bardzo użyteczna późnymi wieczorami. Światło bardzo bardzo ciepłe, a duża powierzchnia emitująca światło powoduje, że nie oślepia tak jak halogen, którego używam do oświetlenia w czasie pracy. Produkuje całe 160lm przy 40W mocy.
Pozdrawiam