Lampka rowerowa do zjazdów z pionowej ściany

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
Awatar użytkownika
Kazik

Post autor: Kazik »

Mi tam się projekt podoba - zakładam że jedynym celem było skonstruowanie monstrum, a niekoniecznie czegoś użytkowego i ten cel się w mojej ocenie udało osiągnąć. :twisted: Nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś autentycznie potrzebował takiej ilości światła do jazdy rowerem, więc dla mnie jest to projekt robiony just for fun i rozumiem takie podejście. :wink:
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Jaki brzydal ;)

Po co komu tyle światła ? Sztuka dla sztuki, jak lubi niech korzysta. Patrząc na film, wydawało mi się że światła będzie więcej...
ILPT
Awatar użytkownika
wikrap1
Kontakt:

Post autor: wikrap1 »

W kwestii sztuki dla sztuki, mógł zrobić coś ładnego - jakieś ładne podświetlenie ramy diodami RGB, czy coś kompletnie pomysłowego.

Tak jak napisał Greg - sztuka dla sztuki i kijowy rozkład światła, Bo gdyby walnął wszystko w dal i miał mega thrower plus kilka diod na bliższe obszary to by to miało jakiś sens, tyle że jeszcze kijowe chłodzenie, zrobione dla bajeru. Właściwie w tym projekcie nic się nie zgadza - ani ładne, ani użyteczne ani technicznie dobre. Jedyny atut to hmm zonk oglądających i hipsterstwo ;)
SF L2 XM-L T5 4B
Armytek Wizard WR
Awatar użytkownika
Kuras77

Post autor: Kuras77 »

greg pisze:To jest kompletnie bez pomysłu, chodzi o tzw. "wygar" i nic ponadto.
wikrap1 pisze: Tak jak napisał Greg - sztuka dla sztuki i kijowy rozkład światła, Bo gdyby walnął wszystko w dal i miał mega thrower plus kilka diod na bliższe obszary to by to miało jakiś sens, tyle że jeszcze kijowe chłodzenie, zrobione dla bajeru. Właściwie w tym projekcie nic się nie zgadza - ani ładne, ani użyteczne ani technicznie dobre. Jedyny atut to hmm zonk oglądających i hipsterstwo ;)
Zgadzam się w stu procentach. Sztuka dla sztuki, i to kiepskiej.
ODPOWIEDZ