Lampka rowerowa do zjazdów z pionowej ściany
Mi tam się projekt podoba - zakładam że jedynym celem było skonstruowanie monstrum, a niekoniecznie czegoś użytkowego i ten cel się w mojej ocenie udało osiągnąć. Nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś autentycznie potrzebował takiej ilości światła do jazdy rowerem, więc dla mnie jest to projekt robiony just for fun i rozumiem takie podejście.
W kwestii sztuki dla sztuki, mógł zrobić coś ładnego - jakieś ładne podświetlenie ramy diodami RGB, czy coś kompletnie pomysłowego.
Tak jak napisał Greg - sztuka dla sztuki i kijowy rozkład światła, Bo gdyby walnął wszystko w dal i miał mega thrower plus kilka diod na bliższe obszary to by to miało jakiś sens, tyle że jeszcze kijowe chłodzenie, zrobione dla bajeru. Właściwie w tym projekcie nic się nie zgadza - ani ładne, ani użyteczne ani technicznie dobre. Jedyny atut to hmm zonk oglądających i hipsterstwo
Tak jak napisał Greg - sztuka dla sztuki i kijowy rozkład światła, Bo gdyby walnął wszystko w dal i miał mega thrower plus kilka diod na bliższe obszary to by to miało jakiś sens, tyle że jeszcze kijowe chłodzenie, zrobione dla bajeru. Właściwie w tym projekcie nic się nie zgadza - ani ładne, ani użyteczne ani technicznie dobre. Jedyny atut to hmm zonk oglądających i hipsterstwo
SF L2 XM-L T5 4B
Armytek Wizard WR
Armytek Wizard WR
greg pisze:To jest kompletnie bez pomysłu, chodzi o tzw. "wygar" i nic ponadto.
Zgadzam się w stu procentach. Sztuka dla sztuki, i to kiepskiej.wikrap1 pisze: Tak jak napisał Greg - sztuka dla sztuki i kijowy rozkład światła, Bo gdyby walnął wszystko w dal i miał mega thrower plus kilka diod na bliższe obszary to by to miało jakiś sens, tyle że jeszcze kijowe chłodzenie, zrobione dla bajeru. Właściwie w tym projekcie nic się nie zgadza - ani ładne, ani użyteczne ani technicznie dobre. Jedyny atut to hmm zonk oglądających i hipsterstwo
Widzę światełko w tunelu...coraz mocniejsze...
Rowerowy zestaw kombinowany DIY czyli światła długie i krótkie z przełącznikiem na kierownicy
Rowerowy zestaw kombinowany DIY czyli światła długie i krótkie z przełącznikiem na kierownicy