Co sobie ostatnio kupiliście?
Gratuluję nowych zabawek Panowie ja natomiast światełkowo, obecnie bawię się tym co mi się ostatnio przyplątało, czyli Balderem BD-1P i Fenixem E11:
BD-1 może śmigać zarówno z przedłużką (2xAA):
lub w wersji kieszeniowej, bez (1xAA; 1x14500=moc!) i to jest w nim fajne
...a E11 to też sympatyczna lampka i chyba się polubimy z tym maluchem.
___
BD-1 może śmigać zarówno z przedłużką (2xAA):
lub w wersji kieszeniowej, bez (1xAA; 1x14500=moc!) i to jest w nim fajne
...a E11 to też sympatyczna lampka i chyba się polubimy z tym maluchem.
___
Bardzo fajna zabawkajezjacek pisze:[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_50acbfabe6dc11668.jpg]Obrazek[/url]
Ile radości dają 4 silniczuńki i kawałek baterii
Nabyłem Solarforce M3 , a wszystko przez Kolegę zedart'a
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=9337
Na tym koniec wydatków w tym roku na światełka .... oby
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=9337
Na tym koniec wydatków w tym roku na światełka .... oby
elektroda.pl
Witam!
Moje dwa nowe nabytki z dx.com
NEW-626 Cree XR-E Q5 300-Lumen 3-Mode
i
TANK007 TK-701 SSC 42180-U 90-Lumen
Latareczki bardzo fajne. Obydwie ładnie świecą jak na swoje rozmiary. Po kilku minutach są mocno ciepłe.
Nie jestem specem od latarek, ale spróbuję chociaż opisać model 626 ponieważ o Tanku już troche było.
626 ma realny zasięg w warunkach miejskich około 80m no może max 100 (widać światło na ścianie wieżowca). Są 3 tryby bez pamięci. Podwójne oringi na gwintach. Gwint przy reflektorze bardzo dobrej jakości, przy włączniku jest już wyraźnie gorzej. Mam dla porównania C8 na xml, u której poprawiłem chłodzenie i świeci mocniej i dalej. Model 626 ma moc porównywalną, może troszkę większą niż C8 w trybie średnim. 626 jest mniejsza zgrabniejsza i poręczniejsza, reflektor jest OP w C8 jest SMO. Mi do gustu przypadł bardziej maluch 626. W tej cenie to moim zdaniem świetny sprzęt.
Nie rozkręcałem na części pierwsze i nie chcę rozkręcać, póki działa - taką mam generalnie zasadę, więc aktów latarki nie będzie .
Pozdrawiam
Moje dwa nowe nabytki z dx.com
NEW-626 Cree XR-E Q5 300-Lumen 3-Mode
i
TANK007 TK-701 SSC 42180-U 90-Lumen
Latareczki bardzo fajne. Obydwie ładnie świecą jak na swoje rozmiary. Po kilku minutach są mocno ciepłe.
Nie jestem specem od latarek, ale spróbuję chociaż opisać model 626 ponieważ o Tanku już troche było.
626 ma realny zasięg w warunkach miejskich około 80m no może max 100 (widać światło na ścianie wieżowca). Są 3 tryby bez pamięci. Podwójne oringi na gwintach. Gwint przy reflektorze bardzo dobrej jakości, przy włączniku jest już wyraźnie gorzej. Mam dla porównania C8 na xml, u której poprawiłem chłodzenie i świeci mocniej i dalej. Model 626 ma moc porównywalną, może troszkę większą niż C8 w trybie średnim. 626 jest mniejsza zgrabniejsza i poręczniejsza, reflektor jest OP w C8 jest SMO. Mi do gustu przypadł bardziej maluch 626. W tej cenie to moim zdaniem świetny sprzęt.
Nie rozkręcałem na części pierwsze i nie chcę rozkręcać, póki działa - taką mam generalnie zasadę, więc aktów latarki nie będzie .
Pozdrawiam
No niestety nawet w tym wygrywam raptem 6 bar butów i z 5 torebek a do mnie właśnie leci 6 latarekmegabit pisze:Najlepiej skonfrontować to z kolekcją butów lub torebek płci pięknej
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9