Światełka.pl na komórce
Światełka.pl na komórce
Witam.
Często zdarza mi się przeglądać forum na telefonie (nokia 5800). Zauważyłem pewien problem w związku z tym.
Mianowicie kiedy znajdę interesujący mnie temat zaczynam go czytać dochodzę do końca strony i chcę włączyć następną a tu zonk nie ma przycisków do następnej, poprzedniej strony.
Bardzo mnie to irytuje bo nigdy nie mogę doczytać tematu do końca.
Po prostu nie wyświetla mi tych przycisków. Dlaczego tak może być? Jest to problem ogólny czy może to moja przeglądarka jest jakaś niekompatybilna?
Często zdarza mi się przeglądać forum na telefonie (nokia 5800). Zauważyłem pewien problem w związku z tym.
Mianowicie kiedy znajdę interesujący mnie temat zaczynam go czytać dochodzę do końca strony i chcę włączyć następną a tu zonk nie ma przycisków do następnej, poprzedniej strony.
Bardzo mnie to irytuje bo nigdy nie mogę doczytać tematu do końca.
Po prostu nie wyświetla mi tych przycisków. Dlaczego tak może być? Jest to problem ogólny czy może to moja przeglądarka jest jakaś niekompatybilna?
Ostatnio zmieniony piątek 18 lis 2011, 22:56 przez pier, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Nie ma problemu z Operom na Nokie, 5800 bo ona jest na Synbianie S60 v5 znajdziesz ją na www.store.ovi.com i chyba też tutaj www.opera.com
Nie ma problemu z Operom na Nokie, 5800 bo ona jest na Synbianie S60 v5 znajdziesz ją na www.store.ovi.com i chyba też tutaj www.opera.com
Pozdrawiam,
Leszek W.
Leszek W.
Odkopuję temat bo mam mały apel do adminów: proponuję zaktualizować skrypt forum o obsługę Tapatalk. Dla niewtajemniczonych:
- jest to aplikacja na telefony z systemami Android & iOS, która jest genialna do przeglądania, ale też i pisania na forach z poziomu telefonu
- zachęcam do wypróbowania aplikacji przez osoby posiadające telefony z tym systemem [KLIK], aktualny koszt aplikacji to 9,54 zł
- podstawowe zalety korzystania z forów via Tapatalk:
[KLIK]
Dziękuję za uwagę i uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie niniejszego wniosku
- jest to aplikacja na telefony z systemami Android & iOS, która jest genialna do przeglądania, ale też i pisania na forach z poziomu telefonu
- zachęcam do wypróbowania aplikacji przez osoby posiadające telefony z tym systemem [KLIK], aktualny koszt aplikacji to 9,54 zł
- podstawowe zalety korzystania z forów via Tapatalk:
- * szybkość (nie trzeba odpalać przeglądarki i kompresować przez operę mini)
* kompaktowy wygląd dostosowany do ekranu
* niski transfer danych
* łatwe pisanie
* łatwe nawigowanie między stronami nawet b. obszernych wątków
* ogólna wygoda, która powoduje, że jak raz ktoś spróbuje to nie wraca do przeglądarek
[KLIK]
Dziękuję za uwagę i uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie niniejszego wniosku
Supported Version: phpBB 3.0 Serieswikiman pisze:P.S. by forum oparte o phpBB było widoczne w Tapatalk należy zainstalować plugin:
[KLIK]
To forum działa na phpBB 2.0.X.
Pozdr.
Pikom
Pikom
- Calineczka
- Kontakt:
http://www.przemo.org/phpBB2/forum/view ... hp?t=98829
niestety gotowca nie znalazłem....sam zrobić tego nie potrafię
no to będę musiał jakoś to przebolećmax4max pisze:Jak się poszuka to jest wersja developerska za freewikiman pisze:aktualny koszt aplikacji to 9,54 zł
szkoda, że ta wersja nie lubi się z pluginem - patrząc na ilość zgłaszających się adminów Przemo powinien coś z tym zrobić!Calineczka pisze:http://www.przemo.org/phpBB2/forum/view ... hp?t=98829