Custom CR-ka

co i jak zrobiłem...
mar3
Kontakt:

Post autor: mar3 »

midi pisze: .... wpada w rezonanse, tryby ma plastikowe ( ja je połamałem i wymieniłem na stalowe, koszt w sumie 400zł )....

Auć, to musiało kosztować sporo wysiłku :!:

Znaczy się, mała cerka z twistem się podobała (na zlocie) :oops: ? :mrgreen:
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Pewnie ze sie podobała. Midi żona Olka mi juz truje o Crke od Ciebie :( Strugaj jedna wiecej jak coś. Ma imieniny to dostanie prezent :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Się zrobi :wink: kolego Lennin , ale najlepsze to że właśnie dziś dostałem nową tokarkę, nie bez przygód ale jest i mi odpowiada. Muszę jutro jakieś miejsce zrobić, jakiś stół bo waży 200kg i to już nie żarty jak by się stół pod nią zawalił to było by nie ciekawie. Na szybko, jest o niebo dokładniejsza, wygodniejsza, i w ogóle kosmos :mrgreen: ta stara zaczynała mnie mocno ograniczać, teraz będę mógł kombinować.
Pozdrawiam,
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

:shock:
teraz dopiero się zacznie, Midi będzie szalał :mrgreen:
Dobrej zabawy Midi :wink: :!:
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

A zawsze myślałem że tokarz to taki brudny śmierdzący koleś co to nic nie potrafi w życiu a teraz sam się za tokarkę zabrałem i mało tego ja przy niej odpoczywam :wink:
Tak więc pozdrawiam wszystkich toczących, to nie taka prosta sprawa obróbka skrawaniem.
A na marginesie to se zaszaleje z tą moją nową maszynką :mrgreen:
madmun

Post autor: madmun »

taaa Artur , rodzina szaleje pewnie z Tobą ze szczęścia :twisted: :twisted:
Miodosław

Post autor: Miodosław »

Pomysł ze znakowaniem latarek uważam za świetny! :-) Może złożymy się na jakiegoś plastyka, który zaprojektowałby logo dla midi'ego? :-)

Latarki na CRki mają wiele zalet (sam noszę w kieszeni :-) ), ale trzeba pamiętać, że dawanie takowej w prezencie wymaga też zaopatrzenia obdarowywanego w akusy i ładowarkę. Tych problemów nie ma w przypadku maleństwa np. na AAA :-) Więc z niecierpliwością czekam na taki Twój projekt :-) Uważam, że klikany włącznik nie jest konieczny, a trzeba pamiętać, że powoduje zwiększenie gabarytów.

P. S. Midi, tylko nie zapomnij o rodzince! ;-)
Dubito ergo sum!
Awatar użytkownika
lennin

Niech zdjęcia mówią same za siebie :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Olka będzie (jest) wniebowzięta :lol: THX Midi.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

No małe to :mrgreen:
JAk akkus w środku, lata czy są jakieś elementy zapobiegające?Mozna foty środka?
Awatar użytkownika
lennin

Więc tak. Akus stuka (lata) tył przód. Na szczęście jest na tyle ciasno ze AW wchodzi na styk i nie obija sie o zakrętkę ;) Środek to był 7882 ale niestety jak chciałem rozciągnąć sprężynkę to została mi na śrubokręcie :| Wsadzone teraz wasze serduszko i zyskało drugie ja to cudo. Fotki jutro jak uda mi sie wygospodarować czas.
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ