"Police" xm-l T6 - coś nie bangla
-
Pytanie jakie to będą koszty bo latarka 100+zł + przeróbki itp to wyjdzie mnie cena nowej bocialarki
Ostatnio zmieniony wtorek 30 paź 2012, 15:53 przez Danielasty, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlatego bardziej opłacalne jest kupienie od razu bocialarki.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
-
poprzednią kupiłem za 80zł, sprzedałem za 120zł myślę że jak dostane za swoją 80zł to krzywdy nie będzie i nie strace
Btw, po złożeniu się naprawiła odkręciłem reflektor bardziej i diode tak aby były bliżej siebie i coś tam podziałało. świeci już lepiej od tej biedronkowej ale do mactronica nadal się nie umywa
Btw, po złożeniu się naprawiła odkręciłem reflektor bardziej i diode tak aby były bliżej siebie i coś tam podziałało. świeci już lepiej od tej biedronkowej ale do mactronica nadal się nie umywa
Ostatnio zmieniony wtorek 30 paź 2012, 15:56 przez Danielasty, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Świeć dalej. Za jakiś czas latarka zgaśnie - pisano już wcześniej że dioda nie ma chłodzenia więc...Danielasty pisze:poprzednią kupiłem za 80zł, sprzedałem za 120zł myślę że jak dostane za swoją 80zł to krzywdy nie będzie i nie strace
A jak to coś sprzedasz, komuś innemu zrobisz krzywdę, staniesz się takim samym sprzedawcą jak inni, robiący ludzi w konia.
Latarka w takim body (które nie zachwyca, bo ta budowa na plastikowych segerach jak w zoomowkach za 10zł), to jakieś 40zł na prawie każdej giełdzie w tym kraju.
Z ogniwem, kompletem ładowarek itp, na diodzie noname, u mnie widziałem na zwykłych ale... widziałem też wersję na "dziwnej" nie mogłem jej znaleźć nigdzie w necie:/ struktura pod "kopułką" jest znacznie wybrzuszona (sześcian taki, a nie płaska jak we wszystkich) i ma wyraźnie ciemniejszy kolor niż te diody które widziałem tutaj/na zywo/na allegro/ w sklepach.
Ta bym do tego dorobił jedynie pigułę, i sprawdził ile prądu daje ten sterownik/ile bierze dioda (musiałbyś mieć np inny sprawny zestaw do sprawdzenia) albo oddał to któremuś moderowi z forum. Bocia to może i dobre rozwiązanie, ale w 100zł(chociaż można i sporo mniej) luzem się zmieścisz z modem tej:)
Z ogniwem, kompletem ładowarek itp, na diodzie noname, u mnie widziałem na zwykłych ale... widziałem też wersję na "dziwnej" nie mogłem jej znaleźć nigdzie w necie:/ struktura pod "kopułką" jest znacznie wybrzuszona (sześcian taki, a nie płaska jak we wszystkich) i ma wyraźnie ciemniejszy kolor niż te diody które widziałem tutaj/na zywo/na allegro/ w sklepach.
Ta bym do tego dorobił jedynie pigułę, i sprawdził ile prądu daje ten sterownik/ile bierze dioda (musiałbyś mieć np inny sprawny zestaw do sprawdzenia) albo oddał to któremuś moderowi z forum. Bocia to może i dobre rozwiązanie, ale w 100zł(chociaż można i sporo mniej) luzem się zmieścisz z modem tej:)