"Police" xm-l T6 - coś nie bangla

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
Danielasty

Post autor: Danielasty »

Pytanie jakie to będą koszty bo latarka 100+zł + przeróbki itp to wyjdzie mnie cena nowej bocialarki :)
Ostatnio zmieniony wtorek 30 paź 2012, 15:53 przez Danielasty, łącznie zmieniany 1 raz.
DNF

Post autor: DNF »

Uwierz, że za 100zł to Ty jej nie sprzedaż. Mam wątpliwości czy w ogóle :)
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Dlatego bardziej opłacalne jest kupienie od razu bocialarki.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Danielasty

Post autor: Danielasty »

poprzednią kupiłem za 80zł, sprzedałem za 120zł :) myślę że jak dostane za swoją 80zł to krzywdy nie będzie i nie strace
:)

Btw, po złożeniu się naprawiła odkręciłem reflektor bardziej i diode tak aby były bliżej siebie i coś tam podziałało. świeci już lepiej od tej biedronkowej ale do mactronica nadal się nie umywa
Ostatnio zmieniony wtorek 30 paź 2012, 15:56 przez Danielasty, łącznie zmieniany 1 raz.
misiekbelchatow

Post autor: misiekbelchatow »

Skłaniam się też do kupna mactronica scream w wersji 243lm
Mactronic Scream to również dziurawiec, więc raczej nie polecam. Świeci ładnie, ale raczej długo nie posłuży z racji braku pełnej piguły. No i mało wydajne zasilanie
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Danielasty pisze:poprzednią kupiłem za 80zł, sprzedałem za 120zł :) myślę że jak dostane za swoją 80zł to krzywdy nie będzie i nie strace
:)

Btw, po złożeniu się naprawiła odkręciłem reflektor bardziej i diode tak aby były bliżej siebie i coś tam podziałało. świeci już lepiej od tej biedronkowej ale do mactronica nadal się nie umywa
Świeć dalej. Za jakiś czas latarka zgaśnie - pisano już wcześniej że dioda nie ma chłodzenia więc...

A jak to coś sprzedasz, komuś innemu zrobisz krzywdę, staniesz się takim samym sprzedawcą jak inni, robiący ludzi w konia.
Hetman

Post autor: Hetman »

Świat jest okrutny, nie upośledzajcie człowieka. Jak da radę to sprzedać za 80zł to jestem pod wrażeniem.
Obudowa nawet ładna do modowania, gdyby nie brak możliwości porządnego uszczelnienia przez gniazdko do ładowarki.

Te dwa argumenty przemawiają za sprzedażą.
Polek

Post autor: Polek »

Latarka w takim body (które nie zachwyca, bo ta budowa na plastikowych segerach jak w zoomowkach za 10zł), to jakieś 40zł na prawie każdej giełdzie w tym kraju.
Z ogniwem, kompletem ładowarek itp, na diodzie noname, u mnie widziałem na zwykłych ale... widziałem też wersję na "dziwnej" nie mogłem jej znaleźć nigdzie w necie:/ struktura pod "kopułką" jest znacznie wybrzuszona (sześcian taki, a nie płaska jak we wszystkich) i ma wyraźnie ciemniejszy kolor niż te diody które widziałem tutaj/na zywo/na allegro/ w sklepach.

Ta bym do tego dorobił jedynie pigułę, i sprawdził ile prądu daje ten sterownik/ile bierze dioda (musiałbyś mieć np inny sprawny zestaw do sprawdzenia) albo oddał to któremuś moderowi z forum. Bocia to może i dobre rozwiązanie, ale w 100zł(chociaż można i sporo mniej) luzem się zmieścisz z modem tej:)
ODPOWIEDZ