Latarki dla kolegów ze zlotu AA
Latarki dla kolegów ze zlotu AA
Witam, tak jak obiecałem przedstawię tu latarki dla Calineczki, DNF-a, Miodosława i Lennina, kolega Bocian wygrał taka w konkursie więc tym razem go ominę ( ale i tak mam z nim pewne układy więc nie powinien się czuć pokrzywdzony ). Na początek pochwalę się nową tokarką ( może są ciekawi ) oto ona
Teraz przedstawię latarki, są podobne ale jednak się różnią, brak zakrętek ale niedługo je wykonam, oto wszystkie razem
teraz po kolei nr 1
nr 2
nr 3
nr 4
No to kto pierwszy ten lepszy
Pozdrawiam.
Teraz przedstawię latarki, są podobne ale jednak się różnią, brak zakrętek ale niedługo je wykonam, oto wszystkie razem
teraz po kolei nr 1
nr 2
nr 3
nr 4
No to kto pierwszy ten lepszy
Pozdrawiam.
- Calineczka
- Kontakt:
Tak więc kolega Miodosław stał sie posiadaczem latarki nr 4 .
Zamówcie diody na PCB 14mm
refy do wyboru OP lub SMO te 18,5mm czy jakoś tak, szybki 18mm, 10 szt wystarczy każdy dostanie 2szt i ja się załapie na 2szt , włączniki SKU 5632, uszczelki 18mm, no i drivery do wyboru ale pewnie każdy chce SKU 7882. To wszystko, w przyszłym tygodniu latarki jadą do DNF na anodowanie HA III, rozumiem iż Lennin nie chcesz anodowania jedynie wypolerowane alu ?
Pozdrawiam.
Zamówcie diody na PCB 14mm
refy do wyboru OP lub SMO te 18,5mm czy jakoś tak, szybki 18mm, 10 szt wystarczy każdy dostanie 2szt i ja się załapie na 2szt , włączniki SKU 5632, uszczelki 18mm, no i drivery do wyboru ale pewnie każdy chce SKU 7882. To wszystko, w przyszłym tygodniu latarki jadą do DNF na anodowanie HA III, rozumiem iż Lennin nie chcesz anodowania jedynie wypolerowane alu ?
Pozdrawiam.
- Calineczka
- Kontakt:
Kilka dni nie miałem czasu na Światełka, ale nie zginąłem! Dzięki Midi za latareczkę! Wybaczysz chyba, jak podaruję ją swojej Paskudzie ... eee ... córce znaczy się! (Zostanie w rodzinie ) Zastanawiałem się, jaką by tu jej sprezentować i myślę, że będzie dla niej odpowiednia! A skoro to dla dziewczyny, to błyszcząca będzie lepsza
[ Dodano: Nie Sie 03, 2008 6:10 pm ]
Hehe! Chyba latarki AA dla kolegów ze zlotu!
[ Dodano: Nie Sie 03, 2008 6:10 pm ]
Hehe! Chyba latarki AA dla kolegów ze zlotu!
Dubito ergo sum!
- Calineczka
- Kontakt: