Latarka w góry

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
zlyzka

Post autor: zlyzka »

wikrap1 pisze:Lub gotowy / homemade uchwyt na głowę plus klasyczna latarka.

http://allegro.pl/ultrafi...2701675023.html

Ostatnio proponowałem tę latarkę innemu koledze z forum na rower O tutaj . W tej kwocie chyba może być. Starczy na ładowarkę i ogniwa od woytazo z forumowego sklepiku :-)

Uchwyt polecam uszyć samemu z gumy z pasmanteryjnego. Ja uszyłem 3 pasową i przy umieszczeniu na środkowym pasie pięknie latarka świeci pod nogi. Koszt minimalny.O tutaj
możesz podać fotkę tego mocowania? Podałeś dwa takie same linki.
macgap90

Post autor: macgap90 »

Jak masz tą czołówkę z biedronki to jak chcesz możesz wrzucić na szybko jakiegoś ciepłego/neutralnego xp-g do tego ze 2 komplety eneloop-ów i masz świecidełko jak marzenie za niewielkie pieniądze.
Sam miałem ją w sierpniu w górach to nawet kawałek do jakiejś jaskini z nią wszedłem i dawała rade.
Awatar użytkownika
wikrap1
Kontakt:

Post autor: wikrap1 »

Obrazek

Jak potrzeba więcej, to pisz.
SF L2 XM-L T5 4B
Armytek Wizard WR
Awatar użytkownika
Hahar

Post autor: Hahar »

macgap90 pisze:Jak masz tą czołówkę z biedronki to jak chcesz możesz wrzucić na szybko jakiegoś ciepłego/neutralnego xp-g do tego ze 2 komplety eneloop-ów i masz świecidełko jak marzenie za niewielkie pieniądze.
Sam miałem ją w sierpniu w górach to nawet kawałek do jakiejś jaskini z nią wszedłem i dawała rade.
Driver przyda się też wymienić-ale nie więcej jak na 3 AMCkach(moja grzeje do ok 55-60 stopni).
A tryby się przydadzą bo na max jest za jasna do świecenia pod nogi i żre aku strasznie.
macgap90

No fakt zmiana drivera była by dobrym uzupełnieniem. Szkoda tylko, że sterowanie jest switchem, a nie normalnym włącznikiem wtedy wystarczyłoby wrzucić ak-47 i gotowe, chyba, że nasi forumowy moderzy znajdą receptę jak przerobić go tak żeby dało się go sterowa switchem.
Awatar użytkownika
Hahar

Ja wstawiłem włącznik... :twisted:
macgap90

O a mógłbyś podesłać linka/obrazek tego włącznika? Jak Ty go tam zmieściłeś? :)
Awatar użytkownika
Hahar

macgap90 pisze:O a mógłbyś podesłać linka/obrazek tego włącznika? Jak Ty go tam zmieściłeś? :)
Nie będziemy tu śmiecić-proszę temat :mrgreen:
ODPOWIEDZ