Dzień Dobry wszystkim uczestnikom forum, miło mi zwrócić się do Was z zapytaniem o możliwość nastawiania, trybów świecenia latarki. Myślę w tej chwili o UF C8. Drogą kupna wszedłem w posiadanie czegoś takiego i stwierdziłem iż te wszystkie mrugajace tryby (SOS stroboskop) przeszkadzają mi. W dodatku po włączeniu latarka zapala się na następnym trybie w odniesieniu do trybu wyłączania. Ideałem dla mnie byłyby 2 lub 3 tryby: jasno, jasniej ultrafire:). W tym miejscu rodzi się pytanie: czy jest możliwe przeprogramowanie sterownika latarki?
Pozdrawiam
ustawianie, redukcja trybów świecenia C8
-
-
Dobry wieczór , Dziękuję za życzliwe potraktowanie mojego problemu. Dioda która tam siedzi to XML, Właśnie wróciłem "z patrolu" w terenie i wiecie co , przy lekkiej mgle która właśnie opada, to najprzyjemniej obserwowało się otoczenie na najsłabszym , bądź średnim trybie świecenia. Na najmocniejszym trybie świecenia, rozproszenie światła we mgle powodowało oślepianie obserwatora, a zaliczenie po kolei trybu SOS, stroboskopu, oraz najsilniejszego trybu świecenia, w celu przełączenia na średni lub najsłabszy, powodowało chwilowe oślepienie. Gdzie można kupić polecany sterownik 8xAMC?
Pozdrawiam
Pozdrawiam